![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
שמע, ניסיתי להירשם, אבל לא הבנתי את הקטע הזה :
קוד רישום ראשוני - קוד זה רשום בהודעת החיוב אשר נשלחה לביתך. מה צריך לכתוב שם ? |
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
בגיל 17, פתחתי חשבון בויזה כ.א.ל.
הספרות לא היו בולטות אבל הכרטיס בינ"ל. עדיין אני משתמש בו, שיא הנוחות. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
ויזה בעיקרון זה כרטיס בינלאומי לכל דבר, לא משנה באיזה בנק אתה .. פשוט לכל בנק יש את הדרישות שלו
אני בבנק לאומי כבר מגיל 15 וחיכיתי כל כך לגיל 18 (שאגב חגגתי במרץ האחרון) ושבוע לאחר מכן הלכתי לבנק והפכתי את החשבון שלי לחשבון צעיר (18+) וכמובן ביקשתי וקיבלתי VISA .. בנוגע למסגרת החודשית, זה תלוי כמה כסף יש לך בחשבון .. יש לי שם סכומים מאוד גבוהים אז הם קצת חרגו והביאו לי מסגרת של 1500 שקל בחודש לשימוש באשראי, ואני משתמש בו בEBAY, PAYPAL ובעצם כל רכישה בינלאומית .. ד"א אני ממליץ לך על לאומי, אין עליהם !
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
מגיל 16 יש לי את הכרטיס של ויזה "ויזה דרייב" עד היום. בעיקרון כתוב עליו "Vaild only in israel" עם מספרים בולטים והכל, וניתן לעשות איתו הכל כמו כל כרטיס ויזה רגיל ניתן היה להזמין מחו"ל כולל Paypal.
![]() |
# 16 |
חסום
|
ויזה בינלאומי = ויזה שאפשר למשוך איתה כסף בכספומט בחו"ל.
ויזה VALID ONLY IN ISRAEL - אפשר לקנות דברים בחו"ל אי אפשר למשוך כסף בכספומט בחו"ל |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
סבבה תודה לכולם, הלכתי לבנק וביררתי קצת.
עוד חודש אני אני אחדש את הכרטיס לעסקה משתלמת ( לחיילים ) . |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
בחשבונית החודשית שאתה מקבל כל חודש בדואר, רשום לך בצד שמאל למעלה (מתחת ל"קבוצת ישראכרט" והלוגו שלהם): "קוד אישי לכניסה ראשונית" (זה נראה כמו סיריאל כזה).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|