![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
העיצוב יפה אני לא יודע אם זה כולל גם עמודים משניים אבל כרגע זה 500 ש"ח לדעתי לPSD. לגבי הקידוד אני מציע לעבוד עם מקודד יותר מנוסה או שתמשיך להתאמן - כרגע הקידוד לא טוב ורואה שעדיין אין לך תפיסה נכונה על איך להשתמש ב margin, padding, position הכל אצלך על Absolute לרוב Absolute זה לדברים מאוד ספציפים והרוב אמור להתבסס על Relative.
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אני לא ממש מכיר אותך, אבל אני מעצב דיי הרבה שנים, עבדתי בחברות העיצוב היותר מוכרות בארץ, עיצבתי אתרים לחברות ענק שכולם מכירים ואני לא יכול לפרסם כרגע,
700 ש"ח לPSD זה בהחלט סכום סביר.. יש מקרים שלוקחים גם 1000 ו2000.. ותאמין לי, מנסיון דיי רב - אם תשקיע בעיצוב ובניית האתר סכום הוגן - 3000 ש"ח לעיצוב ובנייה, הלקוחות שיבואו כי יבינו שאתה רציני יחזירו לך את ההשקעה מאד מהר.. אני לא אומר ללכת ישר למנטיס או קוצ'י שיעשו לך אתר ב20 אלף שקל, אבל להוציא 2000-3000 ש"ח על מעצב טוב ומתכנת טוב פה בהוסטס ניראלי מאד מאד הגיוני... - השקעה שמחזירה את עצמה.. בקשר לפותח האשכול - זה גם טיפ בשבילך. + אני ממליץ מאד לקנות עיצוב מותאם אישית לצרכים שלך ולא להתפשר על משהו מוכן. בהצלחה. פז - אתה בחור טוב ומעצב מוכשר. מחכה לראות עוד עבודות שלך מחוץ לTM ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|