![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
נערך
![]() ביקורות: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] מנכ''ל חברת www.UnWait.com אייסיקיו: 828355 מסנג'ר: dudikachlon@hotmail.co.il אימייל: dkachlon1@bezeqint.net טלפון: 0522719229 Last edited by ShAkShUkA; 08-12-05 at 14:35.. |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
דודי...
(טוב אפשר לנעול...) על תתיחסו לנושא הזה... (ודבר איתי דחוף(דודי))
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני חושב שאתם מלחיצים אותו עוד יותר
אני חושב שכדאי שבמקום שהוא יבדוק את התגובות שלכם פה תתנו לו לתקן את מה שקרה (אני מדבר אל מי שפתח תדיון). |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא רוצה לקוחות לא מרוצים - פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שאני צריך להחזיר כסף כי הוא לא מרוצה אין לי שום בעיה להודות שיש בעיה . |
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
נערך
![]() ביקורות: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] מנכ''ל חברת www.UnWait.com אייסיקיו: 828355 מסנג'ר: dudikachlon@hotmail.co.il אימייל: dkachlon1@bezeqint.net טלפון: 0522719229 Last edited by ShAkShUkA; 08-12-05 at 14:35.. |
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
רק בשביל הרקורד פה...
אני על השרת של גיא 8 חודשים.....נהנה ועדיין נהנה מכל רגע..... ואם יש נפילות...בוא נראה לכם משהו...קטן...נגיד חברה מתחייבת ל99% אפ טיים... עכשיו אני יראה לכם משהו ש"יערער אותכם"... 24*28 (שזה שעות כפול מספר ימים בחודש...בכוונה שמתי את ההכי קטן כדי שלא יהיו קופצים).. שזה שווה 672..שזה אומר מספר השעות בחודש... 672*1\100=6.72 שזה אומר שאחוז אחד של הנפילה זה 6.72 שעות....אז בואו נעשה עסקה...אם השרת נופל פחות מהזמן הזה....לא מתבכיינים....!! אני ערב לכך שבחיים גיא לא עבר את השעה בחודש..וואלה מקסימום שעתיים...כי ברגע שיש בעיה הוא ישר מסדר בלי שטויות..... ציטוט:
לך לגיא לאיי סי יקו /פלאפון / מסנג'ר הוא מחובר בכולם ועונה...למה לא לדבר איתו?למה ישר להסיק מסקנות דפוקות ולא נכונות |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|