![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני גבר עם כולם נותן כבוד . אבל דיי כבר הנושא עם הפיסבוק . היה לי אתר ובכבוד לאט לאט הבאתי אנשים ולא פתחתי 10000000 דפים . "תראו את בר רפאלי מזדיינת עם פותח האשכול חם " תעשו LIKE . דיי חפרתם ונמאס מי שרוצה לעשות כסף במקום לעבוד על אנשים שיעבוד כבר בזבלללל , וגם יתרום לישראל .
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
דניאל כפרה עלייך!
עזוב עדיין הגישה שלך לא בסדר. שכל אחד יעשה את הכסף שלו בצורה איך שבא לו. אני לא חושב שזה צריך להפריע לך! אני בטוח שרון עוד יעבוד בעבודות קשות יותר וירוויח את הכסף ביושר עדיין חבל שאתה נופל על בן אדם ככה.. אני לא העוזר שלו ... פשוט שוב... לא כייף לראות תגובות לא מפרגנות בשיט! ואני רואה כמה הבחור רוצה להצליח. וזה עושה לי טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
כמה יעלה 11500 אלף לייקים?
האם האנשים אמייתים ואחרי חודש לא יעזבו כולם?
# 18 |
חבר בקהילה
|
מעוניין להזמין "לייקים"
ראשית בבקשה חברה מנסים לשמור על פורום מקצועי.
יש שיטות קידום ומכירות רבות ולכל אחת את הכבוד שלה. לדוגמא שיטת קידום של black hat היא אינה מקובלת ואפילו גורמת נזק אבל מתאימה לסוגים מסויימים של אתרים. באותו האופן גם בפייסבוק יש שיטות פרסום רבות ואכן כדי לקבל משתמשים איכותיים אי אפשר לפרסם בטכניקות "שחורות" אבל לכל שיטה יש ערך לפי הצרכים והדרישות של הלקוח! בכל מקרה לפתוח האשכול ולמי שמציע ל"לייקים" במחירים טובים אשמח לקבל הצעה ולבדוק את טיב השירות |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
היי, אני מנסה ליצור איתך קשר אבל אתה לא עונה לי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|