![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
לפני שאני קופץ לירות פתרונות לאוויר.. יש לך אפליקציה בפייסבוק? אם כן - היא רצה בתור IFRAME או שהיא מפורסרת על ידי השרתים של פייסבוק?
# 12 |
חבר מתקדם
|
ניצן, האפליקציה שלי שלי רצה באתר ולא בפייסבוק. אמנם אחד הדפים שאני מריץ בפייסבוק CANVAS והוא רץ בתוך IFRAME אבל אני לא חושב שזה קשור ... אם אתה רוצה לעיין בדיוק באיך ממשתי את החיבור לאתר יגאל צרף את המדריך שעליו הסתמכתי כשבניתי את הקוד ב ASP . באחת ההודעות כאן בסוף ההודעה שלו.
יגאל, קודם כל תתחדש על המחשב, 1.3 קג זה פשוט מדהים לכזה מפרט! הסיפור שלך רק מעודד אותי לעבור ל PHP אם כי ASP איכשהו מרגיש הרבה יותר בבית ונראה לי שתמיד יהיה לי יותר אינטואטיבי (תהרוג אותי למה צריך $לפני כל משתנה!! ). מה ש"קנה אותי" זה שאני גם עובד על MYSQL ונראה שמעבר ללינוקס ישפר לא רק את הביצועים של האתר כאתר ואני אוכל להשתמש בממשק החדש של פייסבוק אלא גם יהיה לזה יתרון מבחינת העבודה עם מסד הנתונים. (אם כבר סיפורי מורשת ![]() בהקשר הזה אתה צודק באמת יש חשיבות לחברה שיש עם מי לדבר ורצוי מישהו שמבין בצד התוכנה לא פחות מאשר צד החומרה - בארץ נשאר לי אחסון שיתופי של ASP אצל אומסט ואני מרוצה חברה קטנה עם רקע בבניה ב ASP עד כה אין תלונות (3 דפיקות על שולחן מעץ) - ספציפית באתר הזה שאני מדבר עליו ה VPS שלי בחו"ל, מכל מיני סיבות אחת מהן היא כיון שכאשר בדקתי בארץ אפשרות ל VPS ראיתי את המחירים ואמרתי לא תודה. בארץ יש לנו בעיה אמיתית של מחירים דרך אגב. (נראה לי שגם אנחנו צריכים להוציא אוהלים ולצעוד עם מחשבים וכבלים על יוקר השירותים האלו בארץ ![]() במקרה שלי גם לא הלכתי על החברות הכי זולות בחו"ל חיפשתי חברה שכן תגיד לי אתה יכול להשתמש עד כמות תעבורה מסויימת - זה אחת השיטות שלי לסינון חברות כיון שזה שטויות תעבורה בלי הגבלה כי יש להם מכסה ואם אתה עובר אותה הם חוסמים לך אפילו בלי לשאול את השירות ... גם זו לא ערובה לחברה מוצלחת אבל ככה אתה מקבל חברות טיפה יותר איכותיות וזה עדין זול משמעותית מבארץ.
![]() Last edited by gillllll; 01-08-11 at 11:39.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
כן, מפרט משגע. רק חבל שהוא הגיע עם פיקסל שרוף ו-IBM מסרבים בתוקף להחליף מסך. זה המחשב השני שאני פותח חדש מהאריזה (הקודם היה שרוט).
אבל פריט לכך אני מאוד מרוצה ממנו: קל מאוד, ביצועים מעולים ואפשר לצאת בלי בעיה ליום שלם לעבוד בחוץ בלי להסתובב עם מטען. לענייננו, הקוד עם TIMEOUT. אני מוציא את זה מקוד קיים, אני מאמין שתבין מה הולך שם. הוא דיי מסודר. קוד:
function pmyAccessWebService(PostData) Dim xmlHttp, TimeStart, Timeout, Result, ResultCode TimeStart = Now() Timeout=False On error resume next '~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Set xmlHttp = Server.CreateObject("Msxml2.ServerXMLHTTP.4.0") With xmlHttp .open "POST", pmyWebServiceUrl, false .setRequestHeader "Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded" .send(PostData) Do If (CInt(DateDiff("s", TimeStart, Now()))>pmyTimeout) Then Timeout=True .abort Exit Do End If Loop While (.readyState<>4) if .readyState=4 then Result = .responseText End With '~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Set xmlHttp = Nothing If Err.number<>0 or Timeout then Response.Write "Error: " if Timeout then Response.Write "Timeout" if Err.number<>0 then Response.Write Err.number & " - " & Err.Description end if '~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ResultCode = pmyFind(Result, "<ResultCode>", "</ResultCode>") 'Call pmyEmailLog(PostData,Result) '~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ pmyAccessWebService = ResultCode End function אומנם ל-MYSQL טבעי יותר לעבוד על לינוקס ולא על WIN, אבל האפליקציה שפונה אליו יכולה לשבת על כל מערכת הפעלה ולהכתב בכל שפה. זה לא משפיע לדעתי. אם עובדים נכון עם השפה אז הכל בסדר. מה גם שאתה יודע ASP ברמה גבוהה כבר, ותייצר קוד יותר טוב ויותר יעיל ככל הנראה מ-PHP. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
ה TIMEOUT הזה נראה מעולה! אני יכניס את זה לקוד של לארי
![]() תודה יגאל.
# 15 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
שיהיה בהצלחה.
תחזור לעדכן |
![]() |
![]() |
# 16 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
בדיוק לפני כמה ימים רן בר-זיק פרסם פוסט עם טיפים לתיעדוף שאילתות ב-mysql.
לדעתי זו תרומה טובה לטופיק הזה. אופרטורים של MySQL לויסות מהירות |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
כן ראיתי, אתמול הוא בדיוק פרסם את זה,תודה יגאל , עדין לא יצא לי לממש את ה timeout ... בקרוב אני אעשה את זה ואעדכן את הפוסט הזה (ואולי גם את של לארי כי אולי צריך להכניס לקוד שלו גם את התיקון הזה
![]()
# 18 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |