הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-12-05, 01:04   # 21
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
בבוא העת דיברתי גם עם פותח האשוכל ובשיחתנו הובהר לו חד משמעית כי אני חייב להוריד את שרת המשחק שלו עקב דרישתה של חברת "הד-ארצי" ועליי לקבל תשובה מיידית של תוך 48 שעות מרגע הודעתי אליו מה ברצונו לעשות עם שרת המשחק שלו ובאיזו תחלופה הוא מעוניין .
מהלקוח נמסר לחברתנו כי יחזור אלינו במהרה .
ראוי לציין כי לקחתי על עצמי בניגוד לחובתי , את כל ה 48 שעות האלו על חשבוני ואף הצעתי לו החזר של 48 שעות (כיומיים) למרות שיכלתי לדרוש שיחליט כרגע על תחלופה ראויה .

ליאור, אתה מאד מצחיק. הלקוח שלך (להזכירך - לרוב אלה ילדים בני 12-14) אשם שאתה מוכר מוצר לא חוקי? מכוח איזו סמכות החלטת לתת לו אולטימטום של 48 שעות בלבד להחליט על התחלופה שהוא רוצה? ואם אין לאותו ילד משחק שהוא יכול להשתמש בו? הרי ידעת את זה כשמכרת לו שרת פרוץ.

לאחר שמרבית הלקוחות שקיבלו את אותה ההודעה בדיוק כמו פותח האשכול , מרביתם קיבלו תחלופה זו או אחרת .

היום (יום ב' ה 20 בדצמבר 2005) קיבלתי שיחה מהלקוח ובה הובהרה לו שוב הנקודה שהובהרה בשיחה שנערכת לפני יותר מחודש ימים .

לאחר שנאמר לו בבירור כי אם לא יחזור אליי תוך 48 שעות עם תשובה , תהיה בעיה להחזיר לו כל זמן נוסף מעבר לכך .

ראוי להדגיש שכיון שלא מדובר בתקלה טכנית אלא בצו של חברת "הד-ארצי" אנו לא מחוייבים לפצות אף לקוח וזאת בהסכמת חברת "הד-ארצי" שאפילו התנדבה בעצמה לקיים מסע הסברה ללקוחותינו אודות הבעיה .

שוב, ידעת מראש שהמוצר שאתה מוכר הוא לא חוקי, אז פתאום אתה מציג את הצו של חברת "הד-ארצי" כאיזו גזירה משמים?

אקסטרים-סרב ביקשה שהלקוח יחזור אליה אך לא חזר , מכאן משתמע כי זו אחריותו הבלעדית למצבו הנוכחי .

כמו כן , אקסטרים-סרב תהיה מוכנה לקבל את טענותייך בבית המשפט ולא תתנגד לקבל מכתב מעורך דין .

הדבר יהיה ביזבוז זמן בשביל הלקוח , כיון שחברת הד-ארצי דרשה את הורדת השרתים , שבידיעת הלקוח היו פרוצים והבטיחה לעמוד מאחורינו בכל משפט שייערך נגדנו .

אני בטוח שחברת הד ארצי לא תעמוד מאחוריך בזה שאתה מעניק להם אולטימטום של 48 שעות למצוא משחק חלופי, ואם לא פשוט מחליט לקחת את הכסף לעצמך.
...

ישן 20-12-05, 01:04   # 22
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי roy
חחחחחחחח איפה ראית שרשמתי שאני יתבע אותך
אני דיברתי על היחס לאנשים (אם אתה יודע מה זה)
פניתי עליך כמה פעמים גם בנושאים שונים אך משום מה אתה לא ענית
יכול להגיד לי אני לא רוצה להביא וזהו
זה יותר טוב מאשר להתחמק
לדעתי אחד הדברים הבסיסיים שאמור להיות למנהל חברת אחכסון זה יחס טוב לאנשים וללקוחות שלו
ולדעתי לך אין יחס כזה
אוקיי ..
לדעתי להבטיח ללקוח 48 שעות החזר זה יחס מעולה למרות שאני לא חייב את זה מבחינה חוקית כיון שמדובר פה בצו שעלול להתפתח לבית משפט .

ותרשה לי להתנצל בפנייך על כך שאכן אני אדם עסוק שעובד במהלך היום (מחוץ לחברה) ולא תמיד אני יכול לתת יחס למי שלא שילם על שירות כלשהוא ובעצם מקבל אותו בחינם .

ישן 20-12-05, 01:06   # 23
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
...
בני , אני לא מוסיף יותר למה שאמרתי .

שוב , אם זה לא נראה למישהו יש לי מספר טלפון , בבקשה .. אני אשמח לקבל הארות\הצעות\תלונות\מענות .

ישן 20-12-05, 01:08   # 24
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
בני , עם הלקוח סוכם על תשובה של עד 48 שעות ולא יותר מכך .

אם הייתי מסכם איתו על תשובה שלאחר יותר מחודש .. אני חושב שהייתי יכול להיות מספיק הוגן איתו ולתת לו את הקרדיט לקבל את השרת שלו למשך תקופת הזמן בחזרה .

אך הלקוח הסכים לבקשה ואף הבטיח לחזור אליי תוך 48 שעות , אך לא חזר .

כל לקוח שחזר אליי קיבל תחלופה מסויימת שבה הוא בחר מההיצע שנתתי לו .

אז בכל זאת האחריות מוטלת עליי ? למרות שהבטחתי לתת לו את 48 השעות של ההחלטה על מוצר אחר בחזרה ?
ולמרות שהוא הסכים לתנאי הנ"ל ?

ובנוגע לחוקים - כפי שציינתי הלקוח מוזמן לתבוע אותי .
זה שהוא בן 12 או 13 או בכל גיל אחר לא מונע מאבא לשו לתבוע אותי .

אך במקרה הנ"ל אני אציג את המסמך של הד ארצי בתביעה ואני אציג הוכחות מוצקות להסכמה שלו לתנאים שהצבתי בפניו ושלהם הוא הסכים באופן מוחלט ...
אני מקווה שאתה רק עושה את עצמך. הרי שנינו (ורבים אחרים) יודעים שעברת על חוקים רבים, וכמו שאמרתי לך - קח את זה כשכר לימוד (שאני רואה שאתה לא מנצל). כי אם תמשיך בקו הנוכחי שלך, בשלב כלשהו תעמוד מול מישהו שלא יוותר על זכויותיו.

ושוב, הלקוח שלך לא אשם בזה שאתה קיבלת צו סגירה לשרתים הלא חוקים שהפעלת, וידעת מראש שהם לא חוקיים.

ישן 20-12-05, 01:09   # 25
roy
חבר מתקדם

מיני פרופיל

roy לא מחובר  

ציטוט:
אוקיי ..
לדעתי להבטיח ללקוח 48 שעות החזר זה יחס מעולה למרות שאני לא חייב את זה מבחינה חוקית כיון שמדובר פה בצו שעלול להתפתח לבית משפט .

ותרשה לי להתנצל בפנייך על כך שאכן אני אדם עסוק שעובד במהלך היום (מחוץ לחברה) ולא תמיד אני יכול לתת יחס למי שלא שילם על שירות כלשהוא ובעצם מקבל אותו בחינם .
לדעתי 48 שעות זה לא מספיק
וגם אם נתנת לו 48 שעות לא היית יוכל להתקשר ללקוח לברר איתו בטלפון מה קורה אם התשובה
לא לשחק אותה ראש קטן אם היית מתקשר אליו אני בטוח שהלקוח היה מעריך אותך מאוד

והתנצלות של מתקבלת

ישן 20-12-05, 01:09   # 26
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
בני , אני לא מוסיף יותר למה שאמרתי .

שוב , אם זה לא נראה למישהו יש לי מספר טלפון , בבקשה .. אני אשמח לקבל הארות\הצעות\תלונות\מענות .
כאן פורום - אתה צריך להחליט אם אתה משחק או לא משחק.

אתה לא יכול לפרסם את המידע שאתה רוצה לפרסם, ולצפות שכל מי שמחזיק בדיעה אחרת יטלפן ויאיר/יעיר/יציע/יתלונן.

ישן 20-12-05, 01:15   # 27
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
אני מקווה שאתה רק עושה את עצמך. הרי שנינו (ורבים אחרים) יודעים שעברת על חוקים רבים, וכמו שאמרתי לך - קח את זה כשכר לימוד (שאני רואה שאתה לא מנצל). כי אם תמשיך בקו הנוכחי שלך, בשלב כלשהו תעמוד מול מישהו שלא יוותר על זכויותיו.

ושוב, הלקוח שלך לא אשם בזה שאתה קיבלת צו סגירה לשרתים הלא חוקים שהפעלת, וידעת מראש שהם לא חוקיים.

למדתי את הלקח שלי מהמקרה הזה ובכלל מכל המקרה עם הד ארצי ..

ישן 20-12-05, 01:49   # 28
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
למדתי את הלקח שלי מהמקרה הזה ובכלל מכל המקרה עם הד ארצי ..
אני לא בטוח שלמדת את הלקח שלך, כשאתה עדיין מפעיל שירותים בלתי חוקיים.

ישן 20-12-05, 05:23   # 29
LinuxServ
חבר וותיק

LinuxServ's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LinuxServ שלח הודעה באמצעות MSN אל LinuxServ Send a message via Skype™ to LinuxServ

LinuxServ לא מחובר  

לא יפה ליאור :|

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bug-host.net
בקשר ללאגים ולנפילות זה אתה צריל לקבל פיצויי וליסגור את זה איתו בקשר לזה שהשרת ניסגר חצי חודש ליפני
זה אותו הדבר שהיה קורה לך בלינוקס סרב
לפי דעתי את החצי חודר אתה צריך לקבל בשחק אחר מקורי או החזר של חלק מהסכום
מתן ממש לא יפה שאתה מדבר בשם החברה שלי, פשוט גועל נפש מצדך!

Last edited by LinuxServ; 20-12-05 at 05:26..

ישן 20-12-05, 07:44   # 30
Omri Shalev
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Omri Shalev שלח הודעה באמצעות MSN אל Omri Shalev

Omri Shalev לא מחובר  

לפי מה שאני רואה שאנשים חושבים ליאור , נראה לי שמגיע לי בכל זאת הזמן שלי , או שאתה רוצה להחזיר החזר כספי ?

[אני זה : אבי]

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום