![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 | |
חסום
|
ציטוט:
לדעתי להבטיח ללקוח 48 שעות החזר זה יחס מעולה למרות שאני לא חייב את זה מבחינה חוקית כיון שמדובר פה בצו שעלול להתפתח לבית משפט . ותרשה לי להתנצל בפנייך על כך שאכן אני אדם עסוק שעובד במהלך היום (מחוץ לחברה) ולא תמיד אני יכול לתת יחס למי שלא שילם על שירות כלשהוא ובעצם מקבל אותו בחינם . |
|
![]() |
# 23 | |
חסום
|
ציטוט:
שוב , אם זה לא נראה למישהו יש לי מספר טלפון , בבקשה .. אני אשמח לקבל הארות\הצעות\תלונות\מענות . |
|
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ושוב, הלקוח שלך לא אשם בזה שאתה קיבלת צו סגירה לשרתים הלא חוקים שהפעלת, וידעת מראש שהם לא חוקיים. |
|
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וגם אם נתנת לו 48 שעות לא היית יוכל להתקשר ללקוח לברר איתו בטלפון מה קורה אם התשובה לא לשחק אותה ראש קטן אם היית מתקשר אליו אני בטוח שהלקוח היה מעריך אותך מאוד והתנצלות של מתקבלת ![]() |
|
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אתה לא יכול לפרסם את המידע שאתה רוצה לפרסם, ולצפות שכל מי שמחזיק בדיעה אחרת יטלפן ויאיר/יעיר/יציע/יתלונן. |
|
![]() |
# 27 | |
חסום
|
ציטוט:
למדתי את הלקח שלי מהמקרה הזה ובכלל מכל המקרה עם הד ארצי .. |
|
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
לא יפה ליאור :|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 20-12-05 at 05:26.. |
|
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני רואה שאנשים חושבים ליאור , נראה לי שמגיע לי בכל זאת הזמן שלי , או שאתה רוצה להחזיר החזר כספי ?
[אני זה : אבי] |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|