|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
עידן,
את התשובות לכל השאלות כבר קיבלת (בעבר, ויותר מפעם אחת), ואני מעוניין לפתוח את זה כאן עד נקודה מסויימת. ומבחינתי כרגע, סופק לך הפתרון (פשוט.. לא קיבלתי שום תשובה למייל שנשלח עם הפתרון המלא שיש לבצע). אפשר להמשיך את השיחה באמצעות דרכי מדיה אחרות, הכוונה שלך באשכול ובהודעות ברורה, אני לא אשתף כאן פעולה. יום מצויין, דניאל. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
הכוונה היא ברורה מאוד להזהיר אנשים שלא יפותו בעקבות המלצות סתמיות בפורום.
כמו שאמרתי לך, התגובה שלי היתה עובדית נטו - לא גלשתי לפסים אישיים כי זה פשוט לא מעניין. צריך לדעת לקבל גם ביקורות שליליות מידי פעם ולא להעלב כאשר אומרים לך שאתה לא עובד כמו שצריך - מזה אני חושב שרק לומדים.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חלק מההמלצות הם לא של לקוחות ישירים באכסון אתרים, חלק מההמלצות הם של לקוחות שמות מתחם, חלק מההמלצות אלו פשוט אנשים שתמכתי בהם בצורה מסויימת באמצעות הICQ/טלפון. ועוד. צודק, ביקורת שלילית היא מקום ללמידה על הטעויות, אבל כמו כל דבר, יש דברים שאני מסכים לגביהם ויש דברים שלא. דניאל. |
|
![]() |
# 6 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
דניאל אחלה בחור,
ואחלה חברה. |
![]() |
# 7 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הילד הזה ספאמר.. תחפש בפורמים ותראה.
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ידוע, אחת החברות הטובות בשוק.
חבר וותיק
|
מחזק כל מילה =)
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|