|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אממ אני לא מוצא אותך :/ |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
SEND LINT
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אני מסכים איתכם שיש פה ילדים שממש הורסים את הפורום,
אבל אתם ממש מזלזלים ! ה-"ילדים לפני תיכון" פה(חלקם) בעלי ידע רב יותר מאשר ילדים בתיכון .. בחיים אל תזלזלו .. יום טוב . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול לישלוח לי בפרטטי את הכתובת
ותימסור לו שהוא לא יודע אפילו מה זה איכסון |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יאאאא הנה זה שוב מתחיל המנהלים אם המדיניות שהכשירו אותם "הוסטס הטוב שבטוב" והמשתמשים שמנסים קצת להביע דעה.
יפה יפה אשכול דומה לזה מזמן לא היה, אני רק תוהה כמה הוא ישרד עד שינעלו אותו. ובכל מקרה, לא צריך להביא ציטוטים מאתרים אחרים כדי לדעת מה שאנחנו יודעים וכמו שאמרתי המנהלים מחזיקים במדיניות שכביכול הכול בסדר. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כאילו שיש להם ברירה, מה לעשות שלעומת אחרים פורום הוסטס זה הפורום הנחות ביותר? מה לעשות שראיתי ששמו פה מנהלים בפרוטקציות בלי תפקיד? מה לעשות שבכלל שמים פה מנהלים בפרוטקציות? ככה זה פה, פעם זה היה פורום טוב, עכשיו זה כבר שוק הכרמל. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
----- ""עשיתם", אני לא קשור בשוק ההוסטינג התחתון שלכם" חח.. ביום שתדע רבע מהידע שיש לאנשים פה על הוסטינג ואני לא מדבר על בני ה12 שמבקרים פה ונסגרים אחרי חודש אז תדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
ואנחנו מדברים על החלק של ההוסטינג בפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אבל לדעתי, זה לא הגיל. בגילאים אלה בד"כ יש תפיסה אחרת לכל דבר, זה מביא לכל מיני טעויות, מחירים ברצפה וחוסר מקצועיות. לעזאזל.. בני 12 ניהים לי פה מנכ"לים.. סמנכ"לים.. חופשי חופשי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|