![]() |
# 21 |
חסום
|
תתפלא, שאני לא עמדתי במטח וחיפשתי קצת מידע מהרמזים שבספר ה6.
לומרות שהכל בגדר ניחושים, בעזרת הוכחות, אני מתת לקרוא כבר את השביעי. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר פורום
|
אני לקראת סיום הספר, מחכה לספר הבא, לסרט הבא.
# 23 |
חבר מתקדם
|
חח קראתי באנגלית לפני חצי שנה...
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
זה שדמבלדור מת היה צפוי. לי היה הרס יותר העבודה שהוא נאלץ להיפרד מג'ני
![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אני סיימתי את הספר בלי לקרוא ספוילרים( יאי לי! )
ובגלל שכל האשכול הוא על הספר השישי אני לא רואה צורך לשים ספוליר :/ אז הנה מה שאני חושב בעיקרון...וזה גם לא יהרוס למי שעוד לא קרה... אני איכשוה חושב שסנייפ לא רע...כל הקטעים שהוא היה והגן עליו בכמה מקרים אני בטוח שהוא יעזור להארי ובעזרתו הם יביסו את וולדמורט...ובספר השביעי לדעתי הארי ימות, למה? כי יש רק 7 ספרים אז מה בדיוק הארי יעשה אחרי שוולדמורט ימות? ינהל את הוגוורטס? :/ |
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם איזה אידיוט התלהב להגיד פעם מי ניצח בסוף הדרך,
מזל שלא נכנסתי ... |
![]() |
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
והוא אמר שהארי לא מופיע בפרק הזה (הפרק מסביר על החיים של כל אחד בסוף הסיפור) ומכאן נובאת ההשערה שהארי מת! וקראתי את הספר באנגלית לפני חצי שנה! |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
הספר השביעי יהיה האחרון בסדרה. רולינג הודיעה על זה כבר מזמן.
אהבתי את הספר השישי, רק חבל שדמבלדור מת.. אבל יש המון טעויות שרולינג לו שמה לב אליהם כשדמבלדור מת, הכישוף של השיתוק שהוא שיתק את הארי התפוגג. אז למה הכישופים שהוא עשה בבית הספר כמו הכישוף נגד התעתקות משטח הוגוורטס, למה הם לא התפוגגו? |
![]() |
![]() |
# 29 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ל:royal-toy
שמע, אולי הספר כבר נכתב אבל בטוח שהוא לא נערך ואולי יוסיפו ישנו וכו... בכל מקרה זה לדעתי די ברור שגם וולדמורט וגם הארי ימותו למרות שלפי הנבואה אחד מהם אמור לחיות....go figer בכלל מקרה מה שוולדמורט עשה עם הנשמה שלו זה גאוני! חיי אל מוות! יהיה ממש קשה לנצח את זה... בכלל שXXX מת והYYY לא אמיתי זה היה ממש ממש מממ מייגע? הורס? לא יודע משהו! איזה ביזבוז חחח ל:talr4 זה לא נכון, הכישוף שדמבלדור עשה על הארי היה מין כישוף אישי והכישופים שדמלבדור עשה על הטירה היו...אחרות? לא יודע דיוק איך להסביר אבל רואים שיש הבדל כי אם כל כישוף היה יורד נגיד מעל דלתות וכו אחרי שמישהו מת הוגוורטס היה יכול להיפרץ אחרי יום שדמבלדור מת...ו-וולדמורט לא עשה את זה...למה? כי הוא עדיין מוגן[הבית ספר] |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לפי מה שהבנתי הארי ימות בספר השביעי.
אני אשמח אם מישהו יצרף איזה לינק לראיון או הוכחה לכך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |