![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
תודה לכולם. לדעתי אין דבר כזה "לצאת החוצה", נגיד חברות טובות כמו סיפידי?.. אקטסרב לא יכולה לשרת אותכם כמוהם?...יכולה ועוד איך... |
|
![]() |
# 22 | |
חבר על
|
ציטוט:
"בינתיים אותו ילד בן 15 מצליח יותר ממך" מבחינת מה? הרי אין לי חברת איחסון ולא רוצה גם וכסף הוא לא מכניס יותר ממני שתהיה בעניינים מה שהוא עושה בחודש אני עושה ביום מה שהוא עושה בשנה אני יכול לעשות בחודשיים, וזה כולל אותך. אתה מפורסם במנוע חיפוש של תפוז? איפה בעמודים האחרונים? אתה חושב שאם לקוח יחפש איחסון הוא ילך לעמודים האחרונים של המפרסמי חינם או שהוא יתחיל מאלה בעמודים הראשונים ששילמו קצת הרבה כסף? אז שתהיה בעניינים אף אחד לא ילך לעמודים האחרונים. לגבי אסף סייטים ברור שהוא לא יכנס לפה הוא כל היום עסוק לא כמוך יכול להגיב בפורומים כי אין לחץ אין כלום אתה מדבר שטויות ואתה עוד אומר שאני מדבר שטויות. ועוד פעם לא זילזלתי בהודעה הקודמת זה שניפגעת זה לא אשמתי, ואם זה יעשה לך טוב גם אני בתור מעצב אין לי סיכוי לצאת החוצה קאפיש?.
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בנוגע לחברות המובילות, אממ: hostmaster/hostmasters - שרת מהיר ורציני ברמות שלא יאומנו (לקוח שלי נמצא אצלהם וזה פשוט מדהים. גם השירות לא רע, רק הפאנל ניהול מיושן). web2host - שירות טוב (אני מאוכסן גם שם), שרת מהיר, עמיד ויציב (מעולם לא נפל !) זמן ביצוע מעולה ! siteam - אני ממליץ כי למעשה המליצו לי עליהם ברגע שביקשתי שרת ווינדוס. בשרתי ויניקס אני לא מתמחה (לא מכיר חברות, מכיר את השרת :P). |
|
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אתם ממליצים על
psd livedns ועוד כמה כאילו התנסתם בהם, תמליצו לו על חברות לא יקרות ולא זולות, החברות הגדולות שהמלצתם פה הם יאכלו אותו בכסף, תמליצו לו על חברות שננמצאות כאן בהוסטס יום נעים |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
כל מי שאמר הוסטריק, אופיס סרב, ישראל סרב וכו'..
בלי להעליב אף אחד, הם חברות מצויינות אבל לליגה שלהם, כרגע הם לא קרובים להיות בליגה של LiveDNS, sPD, Web2Host וכו'.. אלה חברות שהם הרווח העיקרי של המנהלים בחייהם. מנוהלות ע"י אנשים בני 30+ |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
אני ממליץ לך בחום רב על israel-serv
http://israel-serv.net אחלה חברה, המנהל שם הוא המנהל הכי טוב בארץ. יעזור לך בכל בעיה |
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1.oxserv.co.il
2.basicnetwork.co.il 3.loads.ws 4.spd.co.il 5.livedns.co.il הרשימה אקראית ולא קשורה למיקום החברה.. ויש עוד מלא חברות מצויינות. |
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 29 | |
משתמש חדש
|
ציטוט: