![]() |
# 21 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אין לי מילים להוסיף...... חוץ מזה שאל תתלוננו על "ילדים שעומדים למות" כי הם הרביצו לשוטרים וקיללו אותם דקה לפני שקיבלו את האלה בראש...וזה שההורים שולחים את הילדים שלהם להיות מגן אנושי זה ממש אחלה. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
הבריטים היו פה רק בגלל המנדט שהם קיבלו, והצהרת בלפור הייתה רק הפוזה של הבריטים..שהם בעד היהודים.. טוב עזוב זה נושא אחר, אברי,אני אמרתי מה שאמרתי אל תכניס לי מילים לפה, ואנחנו,זה לא אתה תיהיה בטוח,אם זה היה אתה, מזמן זה לא היה אנחנו. ולזה ששאל,אתה צוחק עלי? מה אתה שואל שאלות רטוריות ומצפה לתשובות? תאמין לי שאם העם שלנו היה מגובש, ולא היה רוצה לוותר והתעצב על המדינה שלו הכל היה נראה אחרת. אבל תמיד יש את אברי ויבוא ויפתח פוסטים,ויגיב שאיפה שהוא לא ביקר הארץ, לא אכפת לו לתת את האדמה הזאת לערבים.. אז אל תדאג..זה לא יקרה.. אני זזתי להתקלח.. ![]()
![]() |
# 23 | ||
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הייתי מרביץ להורים שלי. מה היית עושה? קרוב לוודאי הייתי בפאניקה, מזה שעשרות חובשי כיפות זורקים עלי בלוקים, אני לא בטוח שגם אני הייתי שולט במעשים שלי. ציטוט:
באפגניסטן לדוגמא, כן, אתה יכול להשתלט על אדמה ואף אחד לא יגיד לך שום דבר. בוא בבקשה לא נדבר היסטוריה, כי לפי ההבטחות ההיסטוריות, ברגע זה ממש אנחנו אמורים להיות בעיצומה של מלחמה מול ירדן אירן ועירק, עד הפרת והחידקל לא? בשורה התחתונה, המתנחלים האלה לא עושים שום ציונות, הם פושעים ועבריינים וצריך להתנהג אליהם בהתאם. Last edited by דניאל; 01-02-06 at 22:23.. |
||
![]() |
![]() |
# 24 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אז שוב השוטרים התנהגו כמו חיות ככה נוח לכם להציג את זה
והמתנחלים היו בסדר, אבל ברגע שעושים לך ת'מוות,מקללים אותך זורקים עליך אבנים פוגעים בך נפשית,פיזית אני מאמין שלא רק עם האלה הייתי משתמש אלא גם עם הנשק. לסיכום, מה שקרה קרה..צריך לרסן את המתנחלים. |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
תגידו שמאלנים יפי נפש חמודים שלי, אתם גם בעד שייכנסו 7000 שוטרים לתוך השכונות הערביות במזרח ירושלים שאף אחד (!) מהבתים שם לא נבנה באופן חוקי?
אתם בעד לזרוק לרחוב 50% מאוכלוסיית רמלה-לוד שאין להם אישורי קרקע? לגרש מהמדינה את ארגוני "שלום עכשיו" ו"נשות ווטש" (!) |
![]() |
![]() |
# 27 |
תודה על תרומתך.
|
ובואו אני יגיד לכם במה שאני מאמין.
אני מאמין שהאדמה שייכת לאלו שגרים בה. זה שהמתנחלים נכנסו לבתים של הערבים, וכן גם לאדמות שלהם, זה לא אומר שהם (המתנחלים) קיבלו בעלות על המקום. בקיצור ולעניין==>> לעצור את כל הפורעי חוק! |
![]() |
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אה המתנחלים האלה הם פושעים ועבריינים? למה אתה מכליל את כולם ? דודים שלי הם עבריינים ופושעים ? לא. הם לא עשו כלום רק קיבלו את זה בשקט. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | ||
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הכוונה לא היתה להעליב את ציבור חובשי הכיפות באשר הם, חלילה. הכוונה היתה לעשות את ההשוואה לרעולי הפנים בחברון לבניהם, הכיפה לדעתי, אמורה לסמל משהו, שלא מתבטא במקרה הזה. ציטוט:
במיוחד בשביל זה השתמשתי בצירוף המילים "המתנחלים האלה", עם כל ההתבטאות שלי כאן, גם אני, מתנחל לשעבר, תושב כדים (לשעבר כמובן). |
||
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
אחרי מה שראיתי בטלויזיה,המתנחלים אלו שהיו היום בפינוי עמונה ואני מדגיש שוב
אלו שלא יתנפלו עליי פה אנשים, פשוט היו צריכים להרוג שם כמה מהם. הם חיות, ואחר"כ הם בוכים שמתייחסים אליהם כמו לזבל, הם זרקו לבנים,הרביצו למה הם ציפו1?@# |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|