![]() |
# 21 |
תודה על תרומתך.
|
איזה תמונות קורעות
![]() |
![]() |
# 22 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאוד,שיפור משמעותי,תוסיף עוד קצת דברים וזה יהיה מצויין.
|
![]() |
# 23 |
חבר פורום
|
כפי שאמרתי לך, ממליץ לך ליצור איתי קשר, יש לי מספר רעיונות והצעות.
|
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח...חמוד
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
נראה דיי טוב
הפריע לי שמתי שלוחצים על התמונה היא לא נפתחת אלה רק מתי שלוחצים על הלינק הדבר הטבעי שבנאדם עושה שהוא רואה תמונה קטנה ורוצה להגדיל אותה זה ללחוץ עליה לגבי הדומיין באמת לא כדאי להתחיל את הדיון על זה שוב אבל כדאי שתקרא את המאמר הזה http://www.k.co.il/internet-marketin...g-domain-name/ במיוחד את הדגשים שם בהצלחה עם האתר
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 26 |
חסום
|
האתר לא עובד
![]() |
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה יפה מאוד אחי...אך ריק מידי...
כאילו אנשים יכנסו פעם אחת ולא יחזרו....צריך לעשות פינות יומיות וכ'ו |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכם
![]() some1- תשלח פרטים ליצירת קשר =] ymwd - עכשיו תוכל ללחוץ גם על התמונות ![]() loads-מוזר, אצלי עובד. בכל מקרה, תנסה מאוחר יותר. Israel-Serv.Net - אממ יש עידכון יומי, וזה יותר טוב מפינה חח. טוב, נראה כבר מה אפשר לעשות. |
![]() |
# 29 |
Guest / אורח
|
יש בעיה עם השרת, ךפעמים עובד ולפעמים לא...
וזה נחמד להתחלה |
![]() |
# 30 |
חבר פורום
|
באמת אהבתי גם את הנושא גם את הדומיין וגם את התיכנות שהבנתי שאתה רק מתחיל נכון?
אגב האתר עצמו דרוש לשיפור מבחינת צבע קצת יותר תחייה אותו עם כחול ואדום וכמו שמישהו פה אמר שלחוצים על התמונה שיוכלו לראות אותה ובנוסף תעשה גם כזה INDEX לפני התמונות מעין עמוד ראשי כזה שתכניס בו כל מיני נושאים שונים כמו לינק לפורום מפרסמים וכו' בקיצור אם תרצה צור קשר באיסיקיו בחתימה יש לי מה לספר ולעזור לך!
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|