![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
מה אתה יודע
![]() מיול זה דבר יותר קטן בהרבה, 2 מקומות ועדיין צפוף.. מנוע קטן ביחס למנוע של הר'נגר מוגבל לנסיעה של 40 קמ"ש אם אינני טועה.. רכב של קשישים בקיצר ![]() |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה כמו טרקטורון,שרשום מאחורה "עד 30-50 קמ"ש" ואנשים נוסעים יותר.. רכב של קשישים?מי אמר..,תתחיל לדבר יפה! אני קונה 400DVX(טרקטורון) ![]()
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המיול לא יכול לעבור ת40 קמ"ש.. ! ו DVX זה טרקטורון חמוד, אך קטן בנוי לכביש אין לו אווירות הכי טובה בשטח והוא גם דיי קופצני, הייתי ממליץ לך ללכת יותר על הכיוון של ה-DS.. עריכה: כמו שהבטחתי, תמונות של הר'נגר טריות לפני חצי שעה צילמתי. ד"א צריך להגיד מזל טוב לר'נגר שלי עבר ת1000 שעות היום ![]() אוקי זה ר'נגר 500 סמק שנת 2005 : 1 2 3 4 5 6 Last edited by VajDa; 22-04-06 at 18:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שקצת גלשתם מהנושא, שאגב כבר נענה.
אין טעם בפיתוח הדיון, יש את צ'וטטות בשביל זה...
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפי דעתי יש.. זה אחד הנושאים היותר מעננינים שהיו כאן ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נהגתי על הרינג'ר 2X4 של פולריס זה אחד הכלים הכי מעצבנים שיש בעולם!!!
ההגה שלו הוא חלש לא הגה כח הכלי מחליק כל הזמן ואישית אני מעדיף תטרקטורון שלי או תומקאר שזה באמת כלי חייה. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
צודק ההגה קשה למי שאין כוח ביידים תהיה לו בעייה לנהוג על הכלי.. מחליק כל הזמן.. אולי חבר שלך חסך גם בזה ושם צמיגים משומשים.. זה אחד הכילים היותר יציבים שיש.. ואין בכלל מה להשוואות בין טרקטורון לר'נגר ותוםקאר זה לפוזה הרי בשטח הוא לא משהו אין לו הנעה 4x4 קיצר זה בנוי לכביש ורק 2 מושבים + פי 2 מהמחיר של הר'נגר. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
מנהל ראשי בדימוס
|
המיול יכול לעבור את ה-40 קמ"ש,
למעשה שלי מגיע ל-55 קמ"ש והוא עם הגבלה... מנוע קטן - מספק מהיריות קטנות, ולמיול לא צריך יותר - הוא בד"כ לעבודה לא לנסיעה למרות שנסענו איתו בכביש. |
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה ראיתה את המבנה שלו? טרקטורון חייה! הוא בנוי לשטח יותר מאשר לכביש!
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וכן הוא בנוי לכביש הוא טרקטורון ספורטיבי שיכול להגיע למהירויות אדירות.. הוא טרקטורון ספורט, יותר לכביש מאשר לשטח ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|