|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה אליאב
![]() כבר דברים, 1. האתר יותר מידי ארוך - בד"כ רוב האתרים האלה, פשוט מציגים את רשימת הקטגוריות וזהו. אצלך יש חלק נכבד של טקסט(שרובו זה פרסומות) + הקטגוריות. תנסה אולי למקדם את הפרסומות בצורה פחות בולטת. 2. הכתובת ארוכה מידי - אני יודע שתתבאס להחליף כתובת, כי בכל זאת יש לו PR4(שכמו שאמרו פה, וגם טעו באופן חלקי.. לא כל אתר מקבל 4 אבל "גוגל בהחלט לא התקמצן".) אבל אני ממש לא חושב שאני יוכל לזכור את הכתובת בעוד יומיים או שלושה.. וגם אם אני יזכור, אני לא חושב שיהיה לי ממש חשק לכתוב כתובת ארוכה שכזאת. אגב יוני, למה שיהיה לבעל האתר שווה לקשר אליו? כי אתה מקבל לינק. ואתה צריך להחזיר לו משהו בתמורה, לא? בדיוק כמו כל החלפת לינקים. בהצלחה ![]()
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
יש הרבה מאוד אתרים שמציעים את זה בחינם. |
|
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני מקווה שהאימייל שרושמים בהוספת האתר לא נכנס לשום רשימת תפוצה,אם כן תסיר אותי בבקשה.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טעות שלי אלכס, חשבתי שמדובר על אתר להחלפת קישורים.
בכל מקרה אליאב, אני בהחלט חושב שהחלק שבו שאתה מחייב את הגולש להכניס לינק לאתר שלו, הוא מיותר מאוד. אתה יכול להשאיר את זה, אבל בתור בקשה או כעזרה לאתר.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתם מקשרים אליי אני מקשר אליכם, זה בא לעזור לאתרים עם pr0 שרוצים שגוגל יתחיל להכיר אותם ![]() מה טכני פה? הקטע של ההוספה, ברגע שאתה מוסיף לינק, האתר "קורא" את הדף שכתבת, ובמידה ולא נמצא בו לינק - הוא מביא הודעה בהתאם ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() כמו שאתה רואה המערכת לא כל כך חכמה והצלחתי בקלות להיכנס לשם בלי לקשר אלייך בחזרה,תנסה לעבוד על החלק הזה ![]() |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חכם?
אולי תפרט קצת את הפרטים הטכניים של המערכת? כי מערכת אינדקס אתרים זה דבר פשוט מאוד, הוספה למסד - הוצאה מהמסד. |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אגב אליאב.. זה לא אינדקס אתרים וגם לא שימושון.. ובטח שלא אתרים מומלצים.
למה? כי כל אתר שרק מקשר אליך, יכול להיכנס לרשימת האתרים. אתה לא בודק את האתרים, ובטח שאתה לא ממליץ על כל האתרים ששם. כך לדוגמא את דמוז, כל אתר שם עובר בדיקה באופן קפדני, לא כל אתר יכול להיכנס לשם, זה מה שבעצם הופך אותו לאינדקס אתרים. בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
אלכס וטל הנחמדים
![]() כנראה שלא הבנתם, אבל זה אינדקס אתרים שכאילו, אני מבצע איתם החלפת לינקים זה מקדם אותי ואותם באותה מידה, לקחתי את הרעיון ממספר אתרים בחו"ל. אלכס, ראיתי שהוספת, אני מקווה שמתוך תרבות לא תעשה זאת יותר, ואתה מוזמן להוסיף כמו כולם לינק. |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
נחמד מאוד אהבתי
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|