|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
נחזור לנושא - ישראל סרב
פשוט נהדרים, בתור עסק אני אומר לך רמת שירות, ואיכות גבוהה מאוד. מומלץ מאוד בין המספקי אחסון הטובים שיש. ולסיכום, אני ממליץ שתרכוש חשבון אחסון כמה שיותר מהר.
חבר מתקדם
|
ד"א למי שיש עו"ד זה לי ולמי שאין זה לך.
למי שיהיה צריך לשאת בתוצאות זה אתה מי שלא זה אני. רימית אותי, בבית הדין תקבל מה שמגיע לך. עוד אזהרה שאני נותן ואני תמיד מתייחס אליה ברצינות אל תנסה. |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
קניתי ממנו ריסיילר לפני כמה ימים , ואין לי מילים , השרת ממש מהיר , הפאנל ממש נוח.
ממליץ בחום. תודה.
חבר וותיק
|
חברה טובה!
|
![]() |
# 5 |
Member
|
אחלה חברה.. ממליץ בחום .. למרות שהיה לי ריב עם בן,,, אני יודע שהוא צודק.
וזהו.. אני אומר .. לך על זה ![]()
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
נראת אחלה חברה
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
כה...
אני כרגע מאוחסן על Enter-Serv ניסיתי אותם והם מוצלחים אני ינסה גם את israel-serv.. נראה מה יהיה יותר לרצוני... פשוט אצל ENTER-SERV השירות מצוין אני פשוט חולה על האנשים האלה אבל מפרט השרת פחות טוב והעילות אף גבוהה יותר (עלות החבילות)... מה שכן הבנתי שלENTER-SERV יש 4 מתחזקים רציניים מאוד וזה ולISRAEL-SERV יש גם אנשים רציניים אבל פחות. בקיצור נראה לי שני החברות דומות מאות ממש מתחרות אחת בשניה! יפה מאוד ![]() תודה תומר. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|