|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
| צפה בתוצאות הסקר: מה לדעתכם יהיה שימושי יותר למתכנת חדש ללמוד | |||
| PHP |
|
37 | 80.43% |
| ASP |
|
3 | 6.52% |
| ASP.NET |
|
6 | 13.04% |
| מצביעים: 46. אינך יכול להצביע לסקר הזה | |||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
אתם יודעים מה מעצבן פה? זה יכול להיות דיון איזו שפה יותר טובה (וגם לעולם לא ייגמר) אבל הפאן בויז של הקוד הפתוח פה פשוט מעלים לי את העצבים.
תפסיקו! PHP לא יותר טובה! נכון, היא אחלה, היא חזקה, עמידה אבל היא לא יותר טובה מ-ASP ובטח שלא מ-NET. אני ממש לא פאן בוי של מיקרוסופט, שלא תבינו לא נכון, אני פשוט משתמש במה שטוב.. אני למשל גולש בפיירפוקס, אני עובר כרגע קורס לינוקס ממוחשב אבל אתם פשוט פאן בויז של קוד פתוח, פשוט התחלתם מזה ועכשיו אתם דבוקים לזה כמו עלוקה! אלעד או שחר בואו תרשמו את התגובות הארוכות שלכם ותתרמו להם קצת מהידע שלכם |
|
|
|
# 2 |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
PHP
השפה הכי פתוחה והכי קלה ברשת אלא אם יש לך ידע מוקדם בJS, ואז ASP.Net / ASP |
|
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
שפות צד לקוח ואח"כ PHP ולאחר מכן ASP.NET
|
|
|
|
# 5 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
לומדים שפת צד שרת אחת. ASP.NET וPHP הן ניגוד מוחלט ולימוד PHP לפני ASP.NET היא טיפשות. אם רוצים ASP.NET לומדים ASP על בסיס VBScript ואז לאחר ידע מושלם עוברים ל ASP.NET תחת VB.NET והסינסטקס זהה לחלוטין. |
|
|
|
|
# 6 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
PHP ללא ספק.
|
|
|
|
# 7 |
|
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
מעניין פה,
בכל אופן - לי אישית יותר נוח לעבוד עם PHP.
|
# 8 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה דעה של כל אחד לפי איך שהוא עובד
עד עכשיו לא יצא לי משהו שלא יכולתי לעשות בגלל מגבלות של PHP אני אישית יודע HTML - שפה ראשונה שלמדתי PHP - שפה שניה שלמדתי CSS - שפה שלישית, יודע ידע בסיסי + JS - רביעית, למדתי קצת ובזמן האחרון אני מנסה לדעת יותר ההבדל בין הHTML לPHP היה פחות מחודש, והבבדל בין הPHP ל CSS היה כמעט שנה, הJS בא חודשיים שלושה אחרי הCSS ככה שלדעתי, HTML בסיסי מספיק להתחלה של למידה של PHP ASP, ניסיתי להתחיל, לא מצאתי שרת שאפשר ללמוד עליו, אותו דבר גם ASP.NET(אני עדיין מחפש-בחינם, שלא יפול) |
|
|
|
# 9 | |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
מה גם שבתור אחד עם ידע מוקדם בJS, ורחב מאוד באותה תקופה (היום כבר דיי שכחתי), היה לי כ"כ קל ללמוד PHP שלמדתי את הבסיס ביומיים. וגם לCSS יש קווי דמיון עם PHP. |
|
|
|
|
# 10 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
ASP (ובהקשר הזה Asp.Net ו-Asp שוות) היא השפה ה-"חמה" בשוק בגלל ש-MS דחפו אותה, לעומת PHP שלא היה מאחוריה גוף חזק בתחילת התקופה של הקמת האתרים האלה (לפני למעלה מ-5 שנים). היום הקוד הפתוח מקבל גב חזק, דבר שמאפשר למערכות, שפות, תוכנות בקוד פתוח להצליח למרות שאין להן גב כלכלי חזק. עוד כמה שנים, שבני ה-20 של היום (שפתוחה בפניהם האפשרות לבחור PHP או ASP) ייכנסו לשוק הכלכלי ומלאו אותו, תראה שרוב האתרים יוקמו ב-PHP.
ניר, מתכנת PHP מקצועי עם ידע ויכולות מוכחות. צור קשר: MSN Messanger: MasterNir@gmail.com E-mail: MasterNir@gmail.com ICQ #: 171963672 Last edited by MasterNir; 16-06-06 at 20:42.. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|