|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יש לו מה להפסיד, כסף...
מה קשור אישה וילדים? =\ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קיצור דוד שלך פראייר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב' ...אני לא מאמין שיש לך טוטו קארד (לא שזו מציאה,לי יש) אבל הטופס בכלל לא נשלח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חח כשאמרתי שאין לו איזה וילדים.
התכוונתי שהוא לא צריך לפרנס משפחה פראייר פראייר אבל הוא עשה כמה אלפים :P |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
36 - 2
33 - 2 45 - 1 אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 7 | |
חבר וותיק
|
חח תהרגו אותי
אני לא מבין בזה הרבה ראיתי באתר שאפשר לסמן עד 500 שקל LOL אני לא משחק בכלל בשטויות האלו אני לא בן אדם מסכן שחושב שמכמה גרושים הוא יהפוךך להיות מיליונר זה כמו אנשים פה בהוסטינג קונים ריסלר במבצע 50 שקל עיצוב ב15 שקל באס אמ אס ודומיין ב30 שקל והם פותחים להם חברה וחושבים שיתנו מחירי זנות כולם יקנו מהם והם יהפכו להיות עשירים
![]() |
![]() |
# 8 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אתה שם לב לשטויות שאתה אומר? כמה אנרגיות אתה מבזבז בלחשוב ולרשום את השטויות האלו... למה מי שמהמר בווינר מנסה להיות מליונר? שם 10 שקל כדי לעשות 200-300 אולי פחות אולי יותר... ובנוגע להוסטינג, וואלה..יש אנשים שיוצאים לחפש עבודה במקדונלדס, יש אנשים שיפתחו חברת איחסון. זה אומר שהם מנסים להיות מליונרים?
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
פשש,סחתין,אבא שלי פעם זכה ב3,000
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד.
לוח משחקים של פתיחת משחקי המונדיאל: 9 ביוני 19:00- גרמניה קוסטה ריקה 22:00- פולין אקוואדור 10 ביוני 16:00- אנגליה פרגוואי 19:00- טרינידד וטובגו שבדיה 22:00- ארגנטינה חוף השנהב 11 ביוני 16:00- סרביה ומונטנגרו הולנד 19:00- מקסיקו איראן 22:00- אנגולה פורטוגל 12 ביוני 16:00- אוסטרליה יפן 19:00- ארצות הברית צ'כיה 22:00- איטליה גאנה 13 ביוני 16:00- דרום קוריאה טוגו 19:00- צרפת שוויץ 22:00- ברזיל קרואטיה 14 ביוני 16:00- ספרד אוקראינה 19:00- טוניסיה ערב הסעודית 22:00- גרמניה פולין
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|