![]() |
# 21 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בעידן ה56K, הייתי עם זהב ונטוויז'ן (משהו כמו לפני 8-9 שנים), עם זהב אני לא ממש זוכר אבל נטוויז'ן (לפחות אז..) הייתה תמיכה מצויינת...כשהם עמוסים, היית משאיר טלפון והם היו חוזרים אליך.
עכשיו אני בבזק (ספק+תשתית), וחוץ מפעם אחת שהייתה בעיה בבזק (ולא במחשב) לא הייתי צריך תמיכה...ככה שאני מרוצה ![]() |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
אני בבזק בינלאומי, ואין לי תלונות. יש לי מהירות אינטרנט של 750 ק"ב, וזה הרבה יותר מהמהירות של ידיד שלי ב012 ולו יש 1.5.
הייתי בnetvision והשירות פשוט חרא. וגם הם הורידו לי כפול במשך כמה חודשים, ועדיין לא קיבלנו פיצוי והחזר על זה |
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מאז שעשיתי רשת רק בעיות יש לי
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
בזק בינלאומי, אני איתם כבר 7 שנים כמעט (עוד מעידן ה56K) וממליץ בחום..אחלה שירות ותמיכה לא רעה בכלל..קיצר כדאי לך ללכת על זה אם אתה מתלבט (ואני רואה שהרוב כאן המליצו על בזק בינ"ל).
# 25 |
חבר מתקדם
|
012 סבבה רצח
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הספק דיי בסדר 014 |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה 20/6 יש לי רשת, עד לפני איזה חודש סוף סוף סידרו לי את זה, אבל הם צריכים לפצות אותי על כל הזמן הזה.. אחרת זה ילך בתביעות וכו'. ![]()
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
הייתי בתשתית של הבזק וספקית בזק בינלאומי - התכאזבתי.
היום אני בתשתית של בזק וספקית זהב smile - אחלה של ספקית. |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
תשתית בזק, ספקית 013[אתמול קיבלתי מהם מתנה 2 וחצי מגה לשלושה חודשים] מנסיון של כמה חברות הם בנתיים הכי מומלצים,הייתי ב012 זמן קצר מאוד התמיכה והכל שם ממש על הפנים.הייתי בנטוויז'ן ובסמייל כמה שנים גם כן לא ממש מומלצים.
|
![]() |
![]() |
# 30 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כלל בזק = נזק!.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |