|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבאת לי תמריץ להרשם אליהם.. ננסה אותם.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Guest / אורח
|
שמע זה תלוי בנושא האתר.
תציץ באתר בחתימה שלי, הנושא (Wallpapers) לא משתלם כמו תחומים אחרים אז התשלום פר קליק נמוך יחסית. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד. אפשר בבקשה לינק בפרטי לאתר?
# 4 |
הוסטסניון
|
היו לי ימים של 20 דולר מגוגל
=] |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
Ori - שלא תטעה CTR גם אם הוא 50% גוגל לא יסגרו לך את החשבון, יש אנשים עם CTR של 100%+ אני מסתובב בפורומים כמו דיגיטלפוינט שם יש מומחים לאדסנס והם שומרים על 35% CTR... כמובן אין להם 5K דפים נצפים ביום אלא נגיד 500 אבל הם עובדים גם בצורה שונה מאיתנו שזה קצת גולשים על מילות מפתח ריווחיות מאוד.
זה מגדיל את הCPC ומונע סמארטפריסינג (= הפחתה בעלות לקליק)... בכל מקרה כרגע גוגל לא תומכים בשפה העיברית לכן אנחנו לא יכולים לבוא אליהם בטעות מה גם ששאנחנו לא יכולים לצפות מהם כל כך לתמיכה דרך אימייל.... (בעיברית?!). בכל מקרה תחכה קצת שגוגל אדסנס יתמכו באופן רישמי בעיברית ואז תרשם ותנסה שנית - אני בטוח שלמרות כל המגרעות הם עדיין מנפיקים רווחים גדולים יותר מכל חברה ישראלית אחרת. לא רק שהעלות לקליק גבוה יותר מכל חברה ישראלית גם ה-% שאתה מקבל גבוה ב-10\20% גם רלוונטיות המודעה, הגמישות, הטכנולוגיה, המידע הסטיסטי און ליין (בניגוד לחברות ישראליות שלא נותנות לך מידע לגבי הרווח שלך במשך 4 חודשים). וכו' - אני מאחל לך כמובן בהצלחה עם גוגל אולי בעתיד (=
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 18-11-06 at 10:58.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
גם אותי הוציאו מגוגל בגלל המתחרים - 150 CTR ביום המתחרים עשו לי... מה הפלא שהתיסו אותי משם.. אוף
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ת'כלס זה לא קשור רק למתחרים, זה פשוט אבסורד שאם מישהו רוצה להעיף אותך מאדסנס - הוא יכול!
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה לדעתי גוגל אדסנס לא מיועד לאתרים גדולים בסגנון פורומים וכו' - אתה יכול לפתוח אתר - לקדם אותו במנוע החיפוש גוגל להביא תעבורה של 100-400 גולשים ביום ולעשות 5$-15$ ביום. ![]() יש לי הרבה מה לומר על גוגל אדסנס - אולי אכתוב על זה מתישהו ![]() nimrod95 - אתה בעל האתר "עיר ורטואלית" 10K+ כניסות ביום? אני מקנא באתרים כאלו! בעבר היה לי אתר עם 6K+ גולשים ביום ולא ידעתי איך לנצל את כל הגולשים האלו.
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וזה לא משנה אם זה אתר עם כניסה אחת ביום או אלף או 10 אלף זה לא מפגר, זה סופר מפגר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|