![]() |
# 21 |
Rar.co.il
|
אז לפי מה שאני רואה פה מי שמשתמש בלינוקס זה או אחד שיש לו שנים של ניסיון ואין לו צורך בווינדוס או אחד שצריך את לינוקס למטרות שונות, לא?
וכל עניין הוירוסים וההגנה...סתם חרטא, כבר מלא מלא זמן אין לי פיירוול/אנטיוירוס/תוכנת הגנה כלשהי והמחשב פועל בצורה מושלמת- הכל עניין של גלישה ושימוש נכון באינטרנט.
# 22 |
הוסטסניון
|
כמובן שלינוקס..
וויסטה סתם מעמיס על המערכת.. אבל אין לי כוח וזמן להתקין לינוקס אז כרגע אני עם XP (: |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
וויסטה לא יכול להגיד לך כי לא הישתמשתי.
הלינוקס לעומת זאת, לא תופס הרבה משאבים יודע לנהל את עצמו כמו שצריך, קיצר מבחינת מהירות אין על הלינוקס. עוד + זה שיש לך כמה גירסאות ואתה יכול לבחור מה שאתה רוצה, ומה שמתאים לך. אם אתה מתלבת יש גירסאת לינוקס בדיסק אתה פשוט נכנס מפעיל זה עושה לך לינוקס כאילו מותקן, אני עשיתי את זה והיתרשמתי מאוד. והצעד הבא שאני עושה עם מחשב זה כנראה החלפת ללינוקס. |
![]() |
![]() |
# 24 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
חשיבה כזאת היא חשיבה מפגרת. אני אתן לך דוגמא, ה-DCOM אקספלויט שתקף פורט שהיה חסום ברוב הפיירוואלים היה נגיש כמעט לכל קראקר שלא נדבר בכלל על הבלאסטר. נגיד ויצא אקספלויט חדש, הגלישה הנכונה שלך לא תעזור לך כל כך נכון?
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
הנה אני פותר לך את הבעיה.
תריץ Linux (ההפצה האהובה עליך) כמערכת הפעלה ראשית, וXS OS (גרסא מצומצמת של Windows, אחת שלא תרגיש שבכלל מותקנת על המחשב.) כמשנית. עריכה: אתה יודע מה? המערכת כל כך קלה שהיא תעלה בVMWare בלי שתרגיש, כלומר תתקין רק Linux. Last edited by עמרי שוסטר; 15-11-06 at 17:38.. |
![]() |
![]() |
# 26 | |
|
ציטוט:
בסה"כ העלתי את הדילמה. אבל תודה על ההמלצה.
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
|