![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אמממ כידוע לי חשבון צעיר זה מגיל 14 עד סיום
הצבא אני אישית פתחתי לא מזמן גם שאלתי פה ומניסיון מה ש99% יגידו לך זה שטויות! תיסתובב בין הבנקאים ותשאל וזהו אני עכשיו בבילאומי מסיבה אחת שאבא שלי:P למה הצלחתי להוציא ממנו הוראת קבע ובישביל שזה יהיה ללא עמלה אז גם אני שם זה בלי התחייבות ואני יוצא מתי שבא לי ופעולות מהאינטרנט לא נראה לי יתנו לך אבל תשאל ולגבי כרטיס כספומט צעיר לי זה עלה 20 ש"ח לשנה בהצלחה בפתיחת החשבון דרך אגב אל תשאל אם יתנו לך כ.א בינלאומי יצחקו עליך כל הבנק <_< מניסיון כל פעם שאלתי אולי איזה בנק יביא חחח |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
טוב אז לסיכום אני יכול אחי לא נכון?
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יכול דרך האינטרנט
אני הלכתי חתמתי על טופס שמאפשרל י ליראות פעולות בחשבון לא רציתי שאם יהייה להם באג או משהו (כמו שהיו לבנקים אחרים) יחגגו לי על החשבון מה שכן אני יכול לנהל הכל גם בטלפון לעשות כל פעולה שאני רוצה |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
אני לא מאמין שאתר של בנק גדול היה באג.
# 25 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
יש לי שתי חשבונות בנק , בלאומי ובבנק הבינלאומי.
הבנק הבינלאומי חלש מבחינה טכנולוגית - אני שם רק בגלל שהם מאפשרים פנקס צ'קים גם לפני 18. בלאומי ובבינלאומי מאפשרים רק לצפות בעו"ש דרך האינטרנט ולא לבצע פעולות. לא יודע לגבי חתימת הורים שתאפשר העברות וכאלה כי לא בדקתי. בעקרון אני ממליץ על בנק לאומי, יש לי שם חשבון מגיל 14.
# 26 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
אני בבנק הפועלים, אתה בא עם אחד ההורים, חותם על כמה טפסים וזהו.
אפשר לפתוח לפני גיל 16. |
![]() |
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
ציטוט מלאומי בנק:
זה מעל גיל 14 תנאי ניהול חשבון מועדפים הצטרפות לשרותי לאומי באינטרנט סל לאומי צעיר: פטור מלא מדמי ניהול קבועים ומעמלות בסיסיות בחשבון העו"ש * בנקאות בשירות עצמי פטור מעמלות שאילתות במסופי מידע לאומי מידע על חשבונך כרטיס "מידע לאומי" חינם לגילאי 16-14 כרטיס "כספומט" חינם לגילאי 21-14 הכולל מידע ומשיכת מזומנים הבהרה: לאומי רשאי לשנות את התנאים בכל עת וללא הודעה מוקדמת. * עמלות בסיסיות כמפורט בתעריפון הבנק |
![]() |
![]() |
# 29 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
רק לראות עובר ושב. וכן, גם עם אישור הורים וכו.. אולי פעם היה אפשר, אבל אמרו לי שהשנה הקשו את הנוהלים ובלאומי כבר אי אפשר לראות בכלל כלום דרך האינטרנט דרך חשבון נוער(לא ויזה), ובפועלים אפשר לראות רק עובר ושב.(לא ויזה) ויש לי חשבונות בשני הבנקים.(הכוונה היא שאני מדבר מנסיון) דיבקונות לא יודע, אבל אם עומרי אומר שיש אז יש.. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה איתכם, כשאני באתי לפתוח חשבון בבנק הפועלים לפני פחות מחודש ביחד עם אמא שלי, אמרו לי לחזור כשאני אהיה בן 16, כי עד אז אין לי מה לעשות עם החשבון... אז אני מחכה עד לחודש הבא ואז אני אלך לפתוח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|