|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אוקיי אני ינסה כמה שיותר לתפוס אותם כי לא תפסתי אותם
אני ינסה לעשות הכול כדי לחזור לשם ולא משנה לי מה אני יעבור בדרך.. הצבא הזה חשוב לי אכשו... למה אסור לשים פורום בחתימה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קרא חוקים תבין.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
טוב המפקדת שלי לא עונה לי
בקו"ם לא הצלחתי להשיג אני פשוט שבוז (שבור,מדוכה) אני ינסה עוד כמה פעמים וינסה למשוך בחותים... תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא שמתי לב אם כתבת למה יצאת אבל בכל מקרה:
- אם יצאת על רפואי, יש לך אפשרות לחזור כמתנדב ואפילו חייל רגיל (מגישים ערעור על הועדה הרפואית). בתור מתנדב אתה לא תיהיה בדיוק כאחד החיילים אבל אני יכול להגיד לך שחבר שלי שהיה איתי בצבא והיה על תקן מתנדב, היה בדיוק כמו כל אחד משאר החיילים. אתה לא תפסיד את החוויה (המפוקפקת :P ) של להיות בצבא. - אם יצאת נפשי, הדרך חזרה קשה מאד אבל לא בלתי אפשרית. בכל מקרה, כמו שכבר אמרו וכבר עשית, תציק לבקום, תציק למפקדת שלך ולמי שהיה מפקד שלה, תראה את הנכונות ואת המאמץ לצבא עד שיזמינו אותך לראיון עם מישהו, אל תוותר אם אתה כ"כ רוצה.
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אחי אתה נתתה לי עוד כוח... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
רפואי...תלוי בסיבות...לדוגמא תאונה עם פגיעה בראש - הוא יכול להגיד שעכשיו הוא מתפקד בסדר ובכל מקרה הוא יצטרך להביא כל כך הרבה מסמכים שזה ייקח לו הרבה זמן תנצל את הזמן ותחזור לבית ספר להשלים את השנות לימוד.... עזוב אותך מהצבא תלמד באופן פרטי תוציא תעודת בגרות ותואר, זה ייתן לך הרבה יותר מהצבא
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נותן עירעורים לגבי הצבא, קרבי לא קרבי, מדינה דפוקה וכדו'.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה מגלה שהמערכת רקובה מן היסוד.... מתעללת ומבזה את החיילים...נותנת כוח בידי מטומטמים שלא יודעים כלום להמשיך ? אני לא חושב שיש צורך... הכל הוכח במלחמה האחרונה איך שלחו חיילים למות בלי סיבה ממשית בגלל רמטכ"ל מטומטם וראש ממשלה דפוק עוד יותר (שלא לדבר על שר הביטחון) ראית את הסדרה "אשם במותו" ? בערוץ 10 ? זה תמצית מהריקבון שהולך שם...
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יש פה ושם דברים נכונים במה שהוא אומר....
http://www.keshet-tv.com/nehederet/lobbyvideo.aspx פרק 1 משפחת אולמרט בהרכב מורחב |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|