|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
משוגע צודק.
לא צריך לרוץ ולתבוע, הדבר יכול להימשך המון זמן. תיהיה איתם בסדר בהתחלה, תגיע לפשרה מסויימת שתיהיה לטובתך ולטובתם. פירסומות לאתר שלך, או אולי תשלום על התמונות בלי לערב בית משפט זה יהיה מאוד נוח ונחמד מצידך.
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
צודקים לא חשבתי על זה
![]() אתה יכול הלויצא מהם קצת כסף ככה שתהייה צלם שלהם\ישלמו לך לתמונה\פירסום או כל דבר אחר ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
אבל אולי הם הביאו לך קרדיט, רשמו בסוגריים ליד התמונה או משהו. ומה הקטע לתבוע ישר, עם הבתי משפט בארץ זה ייקח כמה שנים עד אז הוא ישכח מזה וזה סתם יבאס אותו כל הזמן.
כמו שאמרו כאן, העצה הכי טובה היא שתדבר איתם, אולי תצליח לעבוד אצלם, אולי יתגמלו אותך יביאו לך הנחות כל מיני, וייצא לך סבבה. לא חייב ישר לתבוע, תשתמש בשכל.
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הם לא רשמו כלום על האתר, פשוט השאירו את הלוגו (ובלוגו אין את הכתובת). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
לדעתי? אין משהו שאתה יכול לעשות.
אני לא חושב שהם ישתפו איתך פעולה, כי הם יודעים שלא תוכל לעשות כלום. כל משפטני הוסטס למיניהם (חוץ מטל) יכולים להרגע עכשיו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
SUSIK זו הייתה תגובה מאוד מפגרת (סלח לי על הביטוי)
בכל מקרה למה ישר לתקוף? תיצור קשר עם הבעלים של העיתון ולבקש לא לפרסם תמונות שלך (אם אתה רוצה כמובן שלא יקחו לך תמונות). חבל סתם לגרור את זה למשפט בזבוז זמן וכסף
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא נראלי
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
לא,יש לך זכויות יוצרים על התמונה,תבקש תמלוגים.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
מה אכפת לך.. קיבלתה פרסום
![]() סתם אבל לדעתי לא צריך ישר לתבוע אלה אם זה ממש מפריע לך.. (למרות שנראה לי שלא, נכון?).. תגיע איתם להסדר מסויים הכי טוב ככה גם אתה וגם ם יהיו מרוצים..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|