|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בסדר רק נתתי את דעתי
כל דבר בהוסטס אנשים מחפשים רק להתנפל ! בכל מקרה - גלעד כן נותן שירות במסנג'ר ! לפחות לי... |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני זוכר שלפני שהם נכנסו לתחום של ההוסטינג הם דיברו איתי
המנהל שם פשוט אדם תותח מחזיק מהם |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מממ הבאת פה הגזמה 200 שקל?! :|
כמה כבר עולה לדבר בטלפון הביתי.. חוץ מזה שאם תשים לב יש להם קו 1-800.. שיחת חינם. שימו לב לדברים הקטנים. |
![]() |
# 4 | ||
חסום
|
ציטוט:
EDWS מקווה שזה ענה לך על התשובה. בדרך כלל לרוב החברות האלה יש קו חינם ככה שזה בסדר. אגב גם לספקית אינטרנט אתה משלם כסף אז מה?... ואתה בכל זאת מתקשר אליהם בשביל לקבל תמיכה ויותר מיזה אתה מחכה איזה שעה גם עד שיענו לך וגם עוד איזה 10 דקות לפחות עד שפותרים את בעיה ומשלם על השיחה כמו ילד טוב ... ואם אתה רוצה לעזוב אתה לא מפחיד אותם.. אתה מוזמן לעזוב כמוך יש עוד 213123123 אנשים באותה ספקית, אני מאמין שגם ל NYTRON יש המון לקוחות ככה שאתה לא ממש מזיז להם אם תלך או תישאר. ועוד לא ציינתי את העובדה שהבעיה יכולה להמשיך אחרי 10 דקו תשניתקת את השיחה ואז כל התהליך שוב... אתה יודע מה אמרו לחבר שלי שהיה אצל SRV שהוא אמר להם למה אי אפשר לקבל תמיכה בטלפון ? לא מדבר איתך על תוכנות מסרים על טלפון שהוא מתקשר ומשלם. התשובה של SRV : ציטוט:
Last edited by 911fm; 12-11-05 at 00:42.. |
||
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הם סוסים אם מייקרוסופט מתאכסנים אצלהם
לך על זה
הוסטסניון
|
האתר נראה טוב, חברה רצינית גם.
חבר בקהילה
|
תודה לכולם אני חושב שאני אפנה אליהם.
זה שאמר שעדיף חברה שמותמת תמיכה בתוכנות מסרים, זה ממש לא מקצועי. מתי לאחרונה ראית ספקית או חברה גדולה מספקת תמיכה בתוכנות מסרים? זה פשוט לא נראה מקצועי.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ול012 למשל - יש צ'אט אונליין - קרוב ![]() |
|
![]() |
# 9 |
עסק רשום
|
אנחנו מספקים תמיכה גם ב MSN