הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-09-07, 17:26   # 21
syn
הוסטסניון

מיני פרופיל

syn לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
עד כמה שהדעה שלי תהיה קיצונית עכשיו (במיוחד בהתחשב בזה שאני גם מחבר העמים), גזר דין הוצאה להורג זה משהו שיתאים להם בדיוק.

תחשבו, מה שונה בהם מאשר באדולף אייכמן?

זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה שלי ב-ynet, וגם אני עולה מחבר העמים.
לפי החוקים במדינת ישראל, אפשר להוציא להורג רק במקרה של נאזיצם עד 1948 אם אני לא טועה.
צריך לשנות את החוק הזה.

ozsason, גם אם זה היה בגלל שאנחנו במדינה דמוקרטית, ברגע שהם פוגעים בחוקי היסוד של הדמוקרטיה הם מאבדים כל זכות דמוקרטית.

מצורפת תמונה של החלאה שהנהיג את הכנופיה.
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 17:35   # 22
Illusion
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Illusion לא מחובר  

אם מביאים לי תאלי הזה המנהיג שלהם

אם מביאים לי אותו ככה קשור

נשבע לכם לוקח סכין

מתחיל לחתוך לו אצבע אצבע מסים עם הרגלים אז הידים אחרי זה מוריד לו תאוזנים ומתחיל לעשות לו מלא חתכים שימות בסבל הגועל נפש הזה
ישן 09-09-07, 17:48   # 23
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
עד כמה שהדעה שלי תהיה קיצונית עכשיו (במיוחד בהתחשב בזה שאני גם מחבר העמים), גזר דין הוצאה להורג זה משהו שיתאים להם בדיוק.

תחשבו, מה שונה בהם מאשר באדולף אייכמן?
שאייכמן אשכרה פעל בהיקף ענק למימוש אותו חזון?
לדעתי צריך לתת להם להירקב בכלא...
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 17:53   # 24
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

הלאאאה שלילת אזרחות ממה שראיתי בוואלה.
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 17:53   # 25
DanielS
הוסטסניון

מיני פרופיל

DanielS לא מחובר  

כל אחד פה היה חותך להם את האצבעות מוציא להם את האף דרך התחת חותך את הטחול ומציא מהאוזן..

אם הייתם רואים אותו הייתם מזהים שהוא נאו נאצי ?!

Reply With Quote
ישן 09-09-07, 17:54   # 26
rtyewsz
חבר מתקדם

מיני פרופיל

rtyewsz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dvirhazout צפה בהודעה
הלאאאה שלילת אזרחות ממה שראיתי בוואלה.
זה עונש קטן מידיי צריך 12 מאסרי עולם
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 17:58   # 27
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

שמעתי על זה בחדשות בבוקר,
לא להאמין שמדובר בנוער במדינת ישראל.
אנשים כאלה צריכים לסבול במשך 20 שנה לפחות בכלא ואחר כך להיות מגורשים מהארץ לתמיד, זאת דעתי לפחות.
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 18:16   # 28
EpsilonTal
חבר וותיק

מיני פרופיל

EpsilonTal לא מחובר  

אני לא מאמין..הנזק שהם גרמו הוא ענק
שיאכלו אחד את השני בכלא
הראו בחדשות בבוקר תמונות..היה להם נשק..מקועקעים בסמלים של צלבי קרס..
הראו איך הם מרביצים לאנשים

שיעשו את זה בכלא אחד לשני..
  Reply With Quote
ישן 09-09-07, 18:22   # 29
Kfir.G
חבר וותיק

Kfir.G's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Kfir.G

Kfir.G לא מחובר  

קודם כל אני רוצה להבהיר שבהודעה הבאה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!

לדעתי מקרים שכאלה הם צפויים וסביר מאוד להניח שיחזרו על עצמם. תחשבו על זה למה היה בעצם צורך למדינה לעם היהודי? מאחר שבכל מקום הם נתקלו באנטישמיות! (לא רק אני יודע אבל אחת הסיבות) אז למה אתם חושבים בדיוק שכשמעלים לפה אנשים שאין להם זיקה לדת היהודית כלל זה לא יקרה? זה יקרה וכמו שראיתם זה כבר קרה! גם אם מגיעה לארץ משפחה של אמא יהודיה, אבא לא יהודי ומספר ילדים אתם חושבים שהכל יהיה בסדר עם הילדים הללו? במקרה ולדוגמה ההורים מתגרשים אתם חושבים שהילדים לא יכולים לתפוס את זה כמשהו שלילי ביהדות? לדעתי צריך להעלות לארץ אנשים יהודים ותו לא. אם יש משפחה שרוצה לעלות ארצה כאשר אחד מבני המשפחה הוא אינו יהודי אסור לאפשר לאותו אדם לא יהודי לעלות לארץ עד שיתגייר ולא משנה מי הם בני המשפחה שלו. תבינו שזאת אמורה להיות מדינה של העם היהודי! אני מסכים שאנחנו לא צריכים וגם אין לנו את הזכות להוציא את הערבים, הדרוזים והצ'רכסים שחיו פה לפני הקמת המדינה אבל למנוע עלייה של חלאות כמו הנאו נאצים האלה אנחנו בהחלט יכולים!

מנגד אתם יכולים לומר כמובן שיש הרבה מאוד עולים מחבר העמים שאינם יהודים והם אזרחים למופת אבל בכל מקרה הסבירות שהם או כל אדם לא יהודי אחר להיות נאו נאצי גדולה בהרבה מהסבירות שאדם יהודי יהיה נאו נאצי.

זה דיי מסכם את הדעה שלי בנושא חוץ מדבר אחד שיש לי להוסיף. את אייכמן הוציאו להורג על חיסול בעקיפין של מספר עצום של יהודים אבל אני חושב שבני אדם שמצהירים בגאון שהם נאצים כמו החשודים המופעים בסרט אינם פחות גרועים מאחר והשאיפה שלהם היא להיות בדיוק כמו אייכמן או יותר גרועים. ככה שלכל אחד מהם מגיע אותו העונש שהגיע לאייכמן - הוצאה להורג.
ישן 09-09-07, 18:29   # 30
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kfir_dnd צפה בהודעה
קודם כל אני רוצה להבהיר שבהודעה הבאה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!

לדעתי מקרים שכאלה הם צפויים וסביר מאוד להניח שיחזרו על עצמם. תחשבו על זה למה היה בעצם צורך למדינה לעם היהודי? מאחר שבכל מקום הם נתקלו באנטישמיות! (לא רק אני יודע אבל אחת הסיבות) אז למה אתם חושבים בדיוק שכשמעלים לפה אנשים שאין להם זיקה לדת היהודית כלל זה לא יקרה? זה יקרה וכמו שראיתם זה כבר קרה! גם אם מגיעה לארץ משפחה של אמא יהודיה, אבא לא יהודי ומספר ילדים אתם חושבים שהכל יהיה בסדר עם הילדים הללו? במקרה ולדוגמה ההורים מתגרשים אתם חושבים שהילדים לא יכולים לתפוס את זה כמשהו שלילי ביהדות? לדעתי צריך להעלות לארץ אנשים יהודים ותו לא. אם יש משפחה שרוצה לעלות ארצה כאשר אחד מבני המשפחה הוא אינו יהודי אסור לאפשר לאותו אדם לא יהודי לעלות לארץ עד שיתגייר ולא משנה מי הם בני המשפחה שלו. תבינו שזאת אמורה להיות מדינה של העם היהודי! אני מסכים שאנחנו לא צריכים וגם אין לנו את הזכות להוציא את הערבים, הדרוזים והצ'רכסים שחיו פה לפני הקמת המדינה אבל למנוע עלייה של חלאות כמו הנאו נאצים האלה אנחנו בהחלט יכולים!

מנגד אתם יכולים לומר כמובן שיש הרבה מאוד עולים מחבר העמים שאינם יהודים והם אזרחים למופת אבל בכל מקרה הסבירות שהם או כל אדם לא יהודי אחר להיות נאו נאצי גדולה בהרבה מהסבירות שאדם יהודי יהיה נאו נאצי.

זה דיי מסכם את הדעה שלי בנושא חוץ מדבר אחד שיש לי להוסיף. את אייכמן הוציאו להורג על חיסול בעקיפין של מספר עצום של יהודים אבל אני חושב שבני אדם שמצהירים בגאון שהם נאצים כמו החשודים המופעים בסרט אינם פחות גרועים מאחר והשאיפה שלהם היא להיות בדיוק כמו אייכמן או יותר גרועים. ככה שלכל אחד מהם מגיע אותו העונש שהגיע לאייכמן - הוצאה להורג.
נו באמת.. כל מי שרוצה לעלות לארץ ויש לו קשר לארץ יכול. אתה רוצה עוד שונאים? ואם נוציא אותם להורד לא נהיה יותר טובים מהאיראנים והעיראקים. צריך לתת להם עונש, אבל אנחנו לא ברברים שתולים אנשים.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום