![]() |
# 21 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
קודם כל, כן! הציונים כן הישתפרו למה? כי רמת החינוך תעלה, מורים איכותיים ואנשים משכילים יותר יתחילו לעבוד בהוראה היום רבים ביכלל לא מתקרבים לזה כי זה לא מספיק בישביל לכלכל משפחה ואנחנו מפסידים אנשים חכמים, חרוצים שיכולים לעלות את רמת החינוך זה קודם כל. ולגבי שיטת המשכורת שעליה דיברת (שביכלל היתלבטתי אם זה נחשב כשטות רגילה או כשטות של ממש) כל כך לא הגיונית. איך אמרת, כיתה שלא לומדת אצל מורה X כן לומדת אצל מורה Y עכשיו שני אפשרויות אותם הזכרת או שזה התלמידים שלא אוהבים את המיקצוע או שזה המורה שלא יודע ללמד, עכשיו אם ניהיה כנים יש מקרים כאלה ומקרים כאלה. אבל מה לגבי זה שכיתה X לומדת אצל מורה בעוד כיתה Y לא לומדת אצלו? השיטה שלך לא מתייחסת לעבודה של המורה, לא מתייחס לשעות העבודה אלה להצלחה, והוראה לא יכולה לעבוד ע"פ זה לא כשאתה עובד עם כל כך הרבה סוגים של ילדים שרמתו של ל אחד שונה מהשני אחד מתקשה במתמטיקה אז הוא מוריד את הממוצע ולעומת זאת טוב בלשון אז הוא מעלה זה לא הגיוני כן להחשיב אותו בבמוצע בלשון ולא במתמטיקה, אל תצפה מכל התלמידים להוציא ציונים מעולים בכל המקצועות כי זה לא יקרה! שיעורים פרטיים? כן יש שעוד איכשהו מספיקים לעשות את זה אבל יחד עם זה שהם צריכים לבדוק מבחנים להכין את השיעורים של מחר ולבדוק את הבוחן שהם עשו ליא' 2 אין להם יותר מידי זמן, עבודת ההוראה מתנהלת גם בבית אני בטוח שתשאל ילדים שההורים שלהם מורים שהעבודה נמשכת גם בבית. ועצם העבודה שאתה אומר למורים: "בנוסף לעבודה שלכם אתם צריכים למצוא עוד הכנסה מהצד כי המשכורת שלכם לא משהו". נשמע לך הגיוני? כנ"ל למה שאמרתי לבחור השני.
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
אסור להם, אם כבר יצאתם לדרך כלשהי, עם צעד קיצוני שנמשך כ"כ הרבה זמן
להשבר באמצע זה לצאת קרחים מכאן ומכאן |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא אמרתי דבר כזה "בנוסף לעבודה שלכם אתם צריכים למצוא עוד הכנסה מהצד כי המשכורת שלכם לא משהו" אל תסלף את דבריי, אמרתי מורים עובדים מעט יחסית ולכן הם מקבלים קצת כסף. תראה את זה: מורים מקבלים יום חופשי אחד בשבוע, ז"א הם עובדים 5 ימים בשבוע, כל יום 7 שעות עבודה משעה 8 בבוקר עד שעה 3 נגיד שבממוצע זה 6 שעות עבודה בביצפר ועוד שעה אחת בבית.. בנוסף חודשיים שלמים הם מקבלים חופשה בתשלום! יש עוד חגים שהם מקבלים עליהם כסף. הם לא יכולים לעבוד בחגים הקצרים אבל זה חופשה טובה ללא תשלום,יש להם גם שנת שבתון במשך שנה שלמה הם יכולים לא לעשות כלום ולקבל כסף על זה ![]() אני לא מכיר שום מקצוע שבו אתה עובד 250 ימים מתוך 365 ומקבל כסף על כל הימים שבהם אתה לא עובד ![]() ואני רוצה לראות מורה בת 40 עובדת בתור מלצרית ומצליחה לעמוד על הרגליים לאורך כל המשמרת במשך 8 שעות. יש הרבה מורים שלא יודעים ללמד, שלא מלמדים, ושלא מגיע להם שום גרוש נוסף. לכן לדעתי אם כבר לאפשר למורים טובים להרוויח יותר כסף זה על ידי משכורת דינאמית שבה כל מורה מקבל סכום כסף לפי רמתו\תוצאות הציונים וכו'.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 31-10-07 at 20:44.. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע בדיוק מה התנאים המדוייקים, אבל אם רוצים להעלות למורים מתחילים, שיורידו למורים ותיקים
כי לפחות בבית ספר שלי, אוה כמה הם מרוויחים |
![]() |
![]() |
# 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה פתאום להוריד לוותיקים
יכול להיות שאצלך זה ככה, אבל ברוב המקומות המורים החדשים מרוויחים כמעט כמו הוותיקים הוותיקים צריכים לקבל הרבההה יותר מורה חדשה שנכנסת פעם ראשונה לכתה עם תואר ראשון צריכיה לקבל יותר/כמו מורה שמלמדת כבר 15 שנה עם תואר שני? |
![]() |
![]() |
# 26 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אצלנו הלימודים נגמרים ב-6 (אני לומד בישיבה תיכונית, פנימיה דתית). טוב, אבל גם אצלנו הלימודי חול מתחילים ב-11:30 ![]() אבל לא פעם ראיתי את המנהל נשאר עד יותר מ-10 בלילה בבית ספר...
![]() |
# 27 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובכל עבודה יש הפסקות. ציטוט:
![]()
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בודקים מבחנים? מכינים לתלמידים עבודות ש.ב? - רוב המורים שאני מכיר נותנים את השאלות ש.ב ממש על המקום, או מציינים מה לקרוא בספר\אילו שאלות לענות שם וכו'.. זה לא סיפור. זהו. הם לא מכינים תוכנית לימודים כי אותה תוכנית חוזרת על עצמה שוב ושוב במשך שנים רבות כך שזה לא משהו שתופס זמן רב מעבודתם כי הם עושים את זה פעם אחת בכמה שנים במקרה הרע.
![]() |
# 29 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז בוא אגלה לך משהו חדש, אמא שלי מפקחת על בתי הספר היסודיים בירושלים, היא בעבר היתה גם מורה. אני זוכר -טוב מאוד- איזה קשה זה היה לה להיות מורה. תלמידים מתקשים, צריך לשבת איתם לאחר הלימודים. טלפונים להורים. להכין תוכנית לימודים. מיפויים. השתלמויות. ועוד מלא דברים, המורים לא רק עובדים עם ההורים והתלמידים, אלא גם עם המפקחים. אתה יודע איזה קשה איזה שיש לך 12 תלמידים מתקשים בכיתה? אמא שלי היתה באה גמורה לבית, אפילו שזה היה ב3 בצהריים. אז נכון, יש את המורות שיודעות להיכנס לבית ספר -> חדר מורים -> כוס קפה -> כיתה -> צלצול -> הביתה. אבל מורה שמכבד את עצמו ממש לא ככה. ובתור מפקחת - זה עוד יותר קשה.
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המחנכת שלי לא מתביישת להתקשר 7 פעמים רק כדי להודיע לי שוב ושוב לבוא לביצפר בזמן השביתה וליידע אותי אילו שיעורים יש ואילו אין. ומתי כן מתי לא (וזה מעבר למה שהיא צריכה לעשות). אבל כמות נכבדת מהמורים לא עושים כלום כדי ללמד ולהעביר את השיעור... הם מרוויחים כסף על כלום ![]() כמה משלמים למורים לשעה? 25 שקל לשעה בערך? עם וותק זה 30 שקל לשעה? אז אם היו משלמים להם 50 שקל לשעה, אבל לא היו משלמים להם על חגים וחופש גדול ושבתון - זה היה יותר גרוע להם.. אז מה הם רוצים?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|