|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
-בייחוד בבתי הספר הדתיים ששם הלימודים נגמרים בד"כ בשעה 4... ומה אתה חושב, שבחופש שלכם יש גם להם חופש? אולי פחות עבודה, אבל יש להם הרבה השתלמויות, להכין את שנת הלימודים החדשה.. יש מספיק מה לעבוד.
![]() |
# 2 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אצלנו הלימודים נגמרים ב-6 (אני לומד בישיבה תיכונית, פנימיה דתית). טוב, אבל גם אצלנו הלימודי חול מתחילים ב-11:30 ![]() אבל לא פעם ראיתי את המנהל נשאר עד יותר מ-10 בלילה בבית ספר...
![]() |
# 3 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובכל עבודה יש הפסקות. ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בודקים מבחנים? מכינים לתלמידים עבודות ש.ב? - רוב המורים שאני מכיר נותנים את השאלות ש.ב ממש על המקום, או מציינים מה לקרוא בספר\אילו שאלות לענות שם וכו'.. זה לא סיפור. זהו. הם לא מכינים תוכנית לימודים כי אותה תוכנית חוזרת על עצמה שוב ושוב במשך שנים רבות כך שזה לא משהו שתופס זמן רב מעבודתם כי הם עושים את זה פעם אחת בכמה שנים במקרה הרע.
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ידפוק אף אחד, הם לא ידםקו מחזור שלם, והם גם לא ישאירו כתה כי ישאר מחזור ריק בצבא
ולא יקחו לנו את החופשים אל תדאגו אמא שלי מורה, פעם היה תנאים טובים, היה עוז לתמורה וכל מני דברים עכשיו אין להם כלום מזכירה מקבלת יותר |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתה צודק לגבי זה שהמורים צודקים מצד אחד זה פוגע בנו :\
# 7 |
הוסטסניון
|
אסור להם, אם כבר יצאתם לדרך כלשהי, עם צעד קיצוני שנמשך כ"כ הרבה זמן
להשבר באמצע זה לצאת קרחים מכאן ומכאן |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע בדיוק מה התנאים המדוייקים, אבל אם רוצים להעלות למורים מתחילים, שיורידו למורים ותיקים
כי לפחות בבית ספר שלי, אוה כמה הם מרוויחים |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה פתאום להוריד לוותיקים
יכול להיות שאצלך זה ככה, אבל ברוב המקומות המורים החדשים מרוויחים כמעט כמו הוותיקים הוותיקים צריכים לקבל הרבההה יותר מורה חדשה שנכנסת פעם ראשונה לכתה עם תואר ראשון צריכיה לקבל יותר/כמו מורה שמלמדת כבר 15 שנה עם תואר שני? |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרו ב2 תגובות האחרונות חוץ מזה שנכון שיש מורים שלא עושים את העבודה שלהם
זאת בעיה בפני עצמה, הם מורים שצריך לפטר, אבל את המורים הרציניים צריך לתגמל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|