![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דרך אגב, אני יחשוב מתי שנראה לי לנכון לחשוב ולא מתי שאתה תגיד לי חמודי |
|
![]() |
# 22 |
חסום
|
אני מעשן נרגילה מגיל 13. ולפני שבוע התחלתי גם סיגריות.
זה לא לפוזה ולא לשום דבר, אני לא מעשן בחוץ הכי הרבה אני מעשן אצל חבר בבית/או בחדר שלי. אי עושה את זה כי זה מה שבאלי, זה לא קשור לפוזה. |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
אני וחבר רוצים ליקנות כזאת :]
מדיי פעם לעשן.. חיים פעם אחת.
חבר על
|
|
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
אמרת בעצמך , " חיים פעם אחת " .
אם אתה יודע שחיים פעם אחת , מה הטעם בלקצר אותם? |
![]() |
# 26 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חבל על הדיון. מי שמעשן נרגילה - גם אם יש סיכוי לשנות את התפיסה שלו, זה בטח לא יהיה פה בפורום.
דעתי על כל זה היא שאם אתה לא יכול לשבת עם חברים לראות משחק כדורגל בזמן שהם מעשנים נרגילה ואתה לא - או שאתה חלש אופי או שהם חרא חברים. אבל עזבו.. תהנו. חיים רק פעם אחת, תחרבנו את החיים האלו עד הסוף.. |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
בהזדמות אני יצלם תנרגילה ותבנגילה שלי ואני יראה פה אם האשכול הזה עדיין יהיה קיים,
יש לי 2 טעמים מועדפים תות+חלב בננה=טעם של תות בננה וחלב בננה+קוקוס=טעם חדש ![]()
Last edited by BlurStyle; 09-01-08 at 14:34.. |
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אל תשאל אני מסתובב איתה בכיס, כל פעם שעוברת איזו אחת אני שולף אותה עם גחל מוכן. ואילו שמכירים אותי פנים אל פנים בפורום יודעים כמה פוזה אני ![]() Last edited by Panda; 09-01-08 at 15:03.. |
|
![]() |
# 29 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
חבל שאתה מעוות את הדברים כדי להתנפל עליי. יום טוב. דניאל |
||
![]() |
# 30 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
נרגילה זה באמת לא בקטע של פוזה.
אני לא בעד ולא נגד עישון ואני מאמין לאף אחד כאן אין זכות לשפוט את האחר על מעשיו. אתם יכולים להמליץ להם מה לעשות, לא להגיד להם ולקבוע להם. אם הם רוצים לעשן, בבקשה. אם זה מפריע לכם שזה לידכם, תלכו או שתבקשו מהם לחכות קצת ולעשן אח"כ. כמו שנאמר, חיים רק פעם אחת, גם אם תקצרו את הפעם הזאת, עשו מה שעושה לכם טוב. (באדיבות משרד הפרסום של קוקה-קולה) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|