![]() |
# 21 |
חבר על
|
חחח נו ? מי אמר שבית"ר היא ברמה של אמצע הטבלה בספרד? ....
חחחחחחחחחחחח קרקוב הפולנים האלו אכלו אותם בלי סוכר!!!!! מלח!!!! ופלפל!!!! וואי וואי איזה פדחנים :/.... מה חשבתם אוהדי בית"ר שבאמת תגיעו לברצלונה? לא נראה לי... קרקוב זו קבוצה אלפות פולין! והרמה בפולי בכדורגל פייייייייייייייייי 100000000000 יותר טובה מפה בארץ ובטח שהם יותר טובים מבית"ר.. עכשיו אין תירוצים לספר , אל תגידו שהיה מטוס שאיחר , שלא היו אוהדים , והמשחק הזה אם היה בטדי הייתם מנצחים.. ממש לא. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
חחחחח משחק פשוט גרוע של ביתר, ממש השפלה הם עברו.
לא רציתי להגיב לשטויות שכתבו באשכול הקודם על זה שביתר היא ברמה של אמצע טבלת ספרד. הם לא ברמה ולא בכושר של הליגה השנייה של ספרד לטעמי. ועוד לחשוב שחלק מפה חשבו שהיא תעבור את ברצלונה ![]() |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
מי שחש בפה שיהא תעבור את ברצולנה חי בסרט כזה רעעע קבוצה בינונית פולנית שכולם אומרים שהם בערך באותה רמה שלנו מביסה אותנו 5-0 אז מה נשאר?
# 24 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה. לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר. |
||
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
היה שחיטה
![]() חחח |
![]() |
![]() |
# 26 |
אקס מנהל
|
יש לי רק משהו אחד להגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התקשורת בקושי נתנה אפשרות שבית"ר לא תעלה וזה התפוצץ להם בפרצוף.. קאלה המלך! |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תתבייש לך, זה מה שיש לי להגיד. החופש הגדול עשה פה רע לרוב הילדודס..
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא אשמתו שהקישור של בית"ר היה בסוג של הלם קרב ולא סיפק לו כדורים.. הוא לא אמור לעשות הכול לבד. יצחקי? יש לי דבר אחד להגיד לך- חחח יצחקי השחקן הישראלי הכי טוב היום נקודה! גם הנרי וגם אטו החטיאו מול שער ריק, זה לא הופך שחקן לחלש. בקיצור אני ממליץ לך להבין לפני שאתה מגיב.
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
חבל...
בית"ר פשוט לא הגיעו למשחק אתמול :\ |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
איזה יום שמח לי היום
5 חתיכות בראשששששששששששששש הוא הא מה קרה בארסה לא באההה ![]() ולתגובה הרצינית הקבוצה הנאלחת ביתר ב.(בושה) יאיר ירושלים שיחקה משחק מחפיר בחוסר אחריות. או בקיצור:עונה כזאת והפועל אלופה!! ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|