|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
האמת שמתי לב שרוב העובדים ערבים.
|
![]() |
# 2 |
חסום
|
אנשים פה שמאלנים, אנשים פה חיים בסרטים שחבל על הזמן..
בגללכם כל המצב הזה תאמינו לי לא הערבים רק בגלל אנשים כמוכם שמאלנים שתומכים בערבים, לכו תחיו איתם יותר טוב יהיה לנו. התרומה של מקדונלס להם זה לא המצאה שלי, אנשים פה מזלזלים, אבל תמשיכו לממן אותם לא אכפת לי אני באתי להודיע רק, חשבית שכישראלים כעם יהודי אחד תהיה פה דעה יותר מגובשת, אבל כנראה שיש פה שמאלנים שחושבים שהערבים מלאכים. Last edited by veeiw.co.il; 10-01-09 at 15:49.. |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל מה שאתה רושם זה שטויות. ![]() אם מה שאתה אומר זה נכון שהחמאס מביא שקל מכל ארוחה לחמאס / רשות הפלסטינית זה כבר היה מזמן מתפרסם בעיתונים וכבר מזמן היה חרם. וזה שעובדים שם ערבים, אז מה? שיעבדו. מה מפריע לך? זה עדיף מאשר שהם יתבטלו וילכו להפגנות נגד מישראל ועוד יקבלו אבטלה. |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובנוסף, אם אתה מתחיל בהאשמות כאלה אז כדאי שתוכיח אותם ולא תזרוק ככה סתם לאויר.
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תן הוכחה או משהו שמקדונלדס תורמת להם (איזה פירסום, מסמך)..עד אז האשכול שיקרי וצריך לנעול אותו... |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
99% מהיהודים בתפוצות תומכים בישראל, נכון?
כך גם 99% מערביי ישראל תומכים בעזה. אל תצפו שערביי ישראל יעמדו לצד המדינה - אם אתם חושבים ככה אתם חיים בסרט. אני לא ימני, אני תומך במרכז, אבל אל תשכחו שחייבים לעשות הכל כדי שישראל תישאר מדינה יהודית. |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
צודק, נעול.
להבא תצרף קישור לכתבה והוכחות כאלה ואחרות. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|