![]() |
# 21 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
פתח ידיעות אחרונות ותיראה על מה אני מדבר.
![]() |
# 22 |
חבר על
|
אוקי,לא משנה איכות.
בבקשה אל תריבו. אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הקודמת |
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
אף אחד לא רב פה, זה דיון, זה מה שעושים בפורומים.
ואתה ממשיך לשאול את אותה שאלה כל הזמן. אתה חושב שתקבל תשובות שונות? 300DI ו-CMYK. תמיד מעצבים ברזלוציה גבוהה. להקטין תמיד יהיה אפשר, להגדיל לא. ציטוט:
כל הגראפיקיים שענו פה מדברים על רזלוציות ואיכויות גבוהות אבל אתה חושב שלפי האיכות הדפסה בעיתון ולפי מה שהעין שלך קובעת, ככה צריך לעבוד. לא צריך להגיב לכל נושא, במיוחד אם אתה לא מכיר את התחום ויכול להטעות אנשים.
![]() |
# 24 |
חבר על
|
אוקי,
אבל אמרו באיזו תגובה שלעיתון מעצבים ב-250.. לא להתייחס לזה? לעצב גם לעיתון וגם לפליירים ב300 ? |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפילו אם הם ירצו 250DPI, עדיף תמיד לעבוד ב-300DPI.
כמו שכבר אמרתי, להקטין תמיד אפשר, להגדיל לא.
# 26 |
חבר על
|
אוקי,
תודה תודה לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
2. האיכות הלא כל כך טובה (אולי גרועה) שאתה רואה בעיתון זה לא בגלל מכונות הדפוס זה בגלל הנייר. איכות הנייר הוא גורם משפיע על איכות ההדפסה שנראית לעין (במידה והקובץ המודפס הוא 300DPI ובצבעי CMYK) וככל שיהיה יותר משובח כך ההדפסה תיהיה יותר טובה ויותר חדה. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
כמו שרשמו לך בדרך כלל בעיתון זה 250DPI
ובדפוס זה 300
# 29 |
חבר על
|
תודה =]
בכל מקרה אני יעשה 300 DPI למקה ש... רק שאלה. אם אני מתקשר לעיתון,ושואל איזה גדלים של פרסום יש.. וסתם דוגמה,אומרים לי 16X16 .... אז אני בעקרון עושה ככה? : http://www.siz.co.il/my.php?i=z2jym3twmieq.png וכנ"ל על פליירים כן? רק שבפליירים אני עושה אחד יותר,למשל מבקשים 16X16, אני יעשה 17X17 כי אמרו לי שחותכים שם.. אז זה הכל? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|