|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מבקש ממך לענות או לאימייל ששלחתי לך או להודה הפרטית. וצור איתי קשר ב 0522614266. ואתה אומר למה לא שאלו אם יש שרת חילופי,למה לא אמרת? וכן אני אשמח לvps חילופי. אז אני מחכה ממך לתשובה בהפ או אימייל. ובחי שום קשר תתקשר אליי אני חייב לדבר איתך. אני לא אהיה זמין הרבה במחשב,כי נשרף בו משהו. |
|
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
אני אנסה להיות מאוד עדין, מאחר ואני בסוג של ניגוד עניינים בטארד הזה.
אני קניתי את SteamFree מהבעלים הקודמים שלו, הכל הועבר לרשותי, כולל ההוסטינג אצל דניס. לא שילמתי עדיין לדניס. החשבון היה בסוג של חסות כלשהי, הגעתי להסכם עם דניס ואז הכל קרס. בנוסף, שמתי לב לבעיית DNS קטנה, שאני לא ארחיב עליה, אך לטענת דניס הכל תקין. אבל ראבק, שבוע וחצי השרת כבר למטה? בגלל מה? הארדיסק? ע"פ הזיכרון של גוגל, ההארדיסק של השרת הזה הוא: WD 250GB SATA2[מדובר בהארדיסקים מעולים, יש ברשותי 3 מסדרת ה-250GB] כאן אפשר למצוא 12 סוגים שונים של כוננים קשיחים של WD[אם באמת רוצים להתאים 1 ל-1], אני לא יודע מה הדגם הספציפי של ה-HD כי ל-WD יש המון סדרות, אקולוגי, הארדיסק שקט, הארדיסק ל-RAID, הארדיסק עם BUFFER גדול וכו' וכו', זה גם לא ממש משנה, כי ב-300 שקל[בממוצע, כמובן], אפשר לקנות כונן קשיח חדש, להרים בחזרה את השרת, להחזיר את רשימת המשתמשים, אלו שגיבו בעצמם יכולים לשחזר את האתרים שלהם, ואלה ששילמו על גיבוי יכולים לבכות בגלל שלא שמים גיבוי ומקור על אותו הארדיסק, או שרת. אני לא ארחיב יותר מדי, אני אסכם בכך שאצל inetkey אני לא אשאר. בגלל בעית בילינג מול Goddady, נמנע ממני עד לסיום בירור הבעיה לשנות את ה-NS של הדומיינים שברשותי ולעבור להוסטינג אחר.
חבר על
|
ציטוט:
החשבון שלך מזמן נגמר (אצל הלקוח הקודם) והוא פעל שבוע סתם , לא שילמת אפילו. אז אתה לא יכול לבוא אלי בטענות בכל מקרה. ולגבי הDNS לא אמרת לי שום דבר , אז למה אתה מזכיר את זה בכלל? עוז, אני אצור איתך קשר. כל מי שצריך שרת חלופי שישלח מייל עם הפרטים ל inetkey.net@gmail.com דניס.
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני רוצה להבין מה הבעיה שלך מי שיקר לך? השרת הזה עבד 4 חודשים בלי נפילה אחת בלי בעיה אחת!
Kernel אני רוצה לדעת אפשר לשאול אותך אם אתה תיהיה חולה עוד יומיים? אם את יכול לענות לי על זה אני ישמח.. אני לא יכול לשאול את המחשב מה קורה לו? מערכת הפעלה יכולה ליפול זה קורה תמיד גם במחשב בבית . ועכשיו לשאלה שלך.. מה לעשות שיש על השרת עוד אנשים ולא רק אתה על השרת ויש כאלה שעושים גיבויים, אנחנו לא נגיד להם לא לעשות גיבויים . אין מה לעשות השרת נתקע כשיש גיבוי גם השרת הכי חזק בעולם עם השרת מלא השרת יתקע! נ.ב אני עם דניס בחברה!.. Kernel תוכל לענות לי בבקשה!... ודרך אגב ההארד דיסק בסדר גמור ולא צריך לקנות עוד אחד בגלל ש2 לקוחות רוצים לעלות אתר ועוד 80 לא יכולים כי אין להם גיבוי! ועוד משהו אתה לקוח? תראה לי קבלה בבקשה.. Last edited by EroFlex1; 17-08-09 at 19:58.. |
![]() |
# 6 |
אחראי קהילה
|
שיהיה בהצלחה,
אני חושב שהאשכול הזה ממש מיותר. |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
inetkey - לפי דעתי הפיצוי שאתם צריכים לשלם לקוחות הוא כזה :
1. הרווח שהם הפסידו מהפרסומות באתר, בזמן שהאתרים לא היו פעילים -אם בממוצע בן אדם מרוויח מהאתר 200 שקל בשבוע - אתם חייבים לשלם את זה. 2. ימי אחסון שבהם השרת לא היה פעיל - לא היה פעיל 10 ימים - 10 ימים פיצוי. 3. הערכת נזק גולשים וקידום בגוגל ע"פ סקר קהל או משהו שתעשו - לא יכול להיות מצב כזה..
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
לא ביקשו המלצות שלך פה! תשאיר את הערות שלך לעצמך! מנהלים למחוק תתגובה שלו בבקשה מה קרה כולם פתחו פה דיון על מה שאנחנו חייבים להביא לא מביאים כלום חוץ מהימים של הנפילה! Last edited by EroFlex1; 18-08-09 at 09:02.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תגידו שניה למה אנשים מתאחסנים אצל ספקי אירוח פרטים (לא חברות כמו 012,013,014 וכן אלה..)
בגלל המחיר, עכשיו בחברות הגדולות אתם סוגרים חוזה מסודר והשרתים שלהם מגובים מכל מני דברים. אצל ספקי אירוח פרטים לא תמיד יש את האפשרות לעשות את זה. עכשיו יש תקלה בהארדיסק, זה לא שדניס בא ואמר "וואי, בואו נהרוס להרבה אתרים! (לקוחות)" תבינו דברים כאלה קורים, אף אחד לא אשם, אפילו בתקנון של דואר ישראל כתוב בפיצויים שהם יתנו פיצויים אם זה לא גורם עלייון.. לדוגמא מי שקונה דומיין בספקית חדשה היא יכולה לקרוס, לא לעשות,לגנוב את פרטי האשראי, ואפילו לא לספק את הדומיין בקצרה מי שחושב שדניס אשם הוא לא. נ.ב: אני לא קשור לדניס בשום דרך, (את השם אפילו אני לא יודע, הסתכלתי בתגובות) וגם אני ספק אירוח פרטי. שלא תחשבו. המשך יום טוב ונעים, יורי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|