|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
עיצוב חלש שלך אלירן!
היו לך שתים יפים (דיגיטק+בסטסרב) בהצלחה! |
|
|
|
# 2 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי לפי דעתי, העיצוב הזה לא לרמה בכלל בשביל אלירן. אלירן לפי דעתי יכול לעשות עיצוב פי אלף יותר יפה ויותר מקצועי כמו בסטסרב ו דיגיטק ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה. בכל אופן, אנחנו נחשוב על זה שוב, בבהתחלה כשהעיצוב לא היה גמור אלא רק חצי הוא נראה לא משו כל כך, עכשיו השתפר. שבת שלום, מושיק ברק.
|
|
# 3 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו יש לי דעה ענקית על העיצוב הזה אני לא יעשה השוואות בין כל מה שעיצבתי כי אלה לקוחות שלי כמו שאמרתי לרותם אני לא יעשה עוד עיצוב אני יכול להחזיר לכם תהכסף ויש לי עליו ביקוש הרבה יותר גבוה. אבל אני לא יכנס איתך לזה כאן.
|
|
# 4 |
|
חבר פורום
|
עיצוב מעולה, ממש אהבתי.
כדאי לעבוד קצת על מבנה, הוא מרובע ומבורדק מדי. הערות קטנות: - יש בבלוקים למטה גרדינטים חלשים מתחת לכותרת החבילה. בימני יש תכלת ובשמאלי אדום-בהיר. שנה את האדום הבהיר לצבע הזהה לגרדינט בבלוק מימינו, עדיף לשמור על אחידות. חוץ מזה, אין אדום בעיצוב הזה והוא לא מתקשר לצבעים או לסיגנון והוא נראה די תקוע. - כדאי להרחיב טיפה את רוחב הרקע של התפריט העליון וחיפוש הדומיין. - תתחשב בזה שבאיזור התוכן יהיה הרבה טקסט, תאריך את העיצב טיפה כדי שכל התוכן יכנס לשם בלי סקרולר. - פלאש חובה ![]() |
|
|
|
# 5 |
|
חבר מתקדם
|
וואו ענק אחי כל הכבוד אהבתי מאוד את החבילות בהצלחה במכירה
|
# 6 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
אהבתי,אבל לכל הלקוחות שלך אותו צבעים?
|
|
|
|
# 7 |
|
מתאורר
|
פצצה
בכמה קונים ממכך? |
|
|
|
# 8 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי העיצוב של דיגטיק היה הכי פצצה
![]() www.digitekk.co.il כל השאר bestserv.co.il isreal-serv.net והעיצוב הזה. אחד דומה לשני. |
|
|
|
# 9 |
|
Permanently Banned
|
עיצוב מעולה =]
|
|
|
|