|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שמע דוד זה יפה שאתה נותן הערות, ובאמת כמו שרשמו הבלוג שלך הרבה זמן באויר,
תאמין לי שאם הייתי רוצה הייתי שם לינקים מפורומים בחו"ל עם 2000+ הודעות, (שזה כל הודעה=לינק), אבל אני לא מתאמץ יותר מידי, קניתי דומיין בשביל הספורט, את הפרסים אני לא ממש צריך. דבר שני אני בכלל לא מתיימר אפילו להיות "מקדם אתרים" זה לא משהו שאני רוצה להתמקצע איתו, וזה שאתה משיג קישור מהיט זה כלום, זה סך הכל מקום מקום שנותן לך לרשום, זה לא שהשגת קישור מאתר גדול או משהו.
# 2 |
חבר על
|
ושוב, הבלוג שלי לא רלוונטי. אני לא מתחרה בתחרות - אתה כן.
אתה יכול לקבל את הטיפים שלי, ואתה יכול שלא. איך שבא לך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
היי היי היי,
זה ממש נחמד שיש דיון בנוגע למיקומים, ואולי על מה אפשר לשפר.... אבל עדיף דיון יותר... רגוע. אני אשמח אם הצעות נוספות לקידום שלא קשור ישלחו בה"פ אחד לשני (וזה דבר מבורך לחלוק ידע). בהצלחה לכולם. דניאל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תומר, שאפו.
אהבתי את התגובה. האמת שאני בד"כ לא מקדם באמצעות קישורים בחתימה. את החתימה שכאן בפורום לא החלפתי כבר הרבה מאוד זמן (כמה חודשים אני מניח..) ואולי כדאי לעשות קצת שינוי. לא תיארתי לי שהאשכול הזה יגרום לי לכתוב כ"כ הרבה הודעות בכ"כ מעט זמן. אני לא רגיל להיות פעיל בפורום הזה... אולי בכל זאת יש כאן משהו מהנה. ![]() אגב, הסיבה שאני לא משנה דברים היא כי אני עצלן. קל לי מאוד ללמוד ולקרוא ולדעת, אבל ליישם - אין לי כח. תשאל את ההורים שלי למה הם חינכו אותי שיותר קל לשלם לאחרים שיעשו לך את העבודה... זה גם משאיר לך יותר זמן לבלות. עריכה: ועכשיו רק שמתי לב שלא מופיע לי "עסק רשום" על השם.. למי עלי לשלוח שוב תעודת עוסק מורשה? דווקא אהבתי את הצבע הסגול בשם.. זה צבע יפה. Last edited by דוד לוי; 18-10-10 at 02:02.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
המיקומים המעודכנים בתחרות הם:
http://www.seekposition.net/reports/...%95/16be/82969 בסוף החודש יתפרסם דו"ח מרכזי שמכיל מידע (דומה לזה בנעוץ). המקום הראשון אז (ביום שבת בערב). יקבל Winner לשבועיים. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
נחמד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שיהיה בהצלחה לכולם! אני ממליץ להירשם. זה יכול ללמד המון, אפילו אם אין לכם שום עניין בפרסים
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
וד"א, אני גם יכול לעלות פוסט או לפתוח עמוד באתר הזה www.fifaclub.co.il ולתפוס את המקום הראשון, זה ממש לא משנה. המטרה היא לנסות ללמוד. והפרסים בכלל לא קריטיים. מה שאני למדתי בנתיים זה שלדומיין שנרכש יש ערך עליון. ואם תבדוק יש לי יותר עמודים מאונדקסים יותר קישורים נכנסים פחות קישורים יוצאים, יותר תוכן ואני יכול להמשיך ואני עדיין מקום שני בתחרות :P |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|