|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בהצלחה לך.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
פשוט חוצפה!
Expert-Serv קיימת כחמישה חודשים ומספקת קבלות! Expert = מומחים. Serv = שירות. ופתאום נוצרת " חברה " חדשה אשר מעתיקה שם! פשוט חוצפה. אשמח אם תשנו שם בהקדם, במידה ולא, נוכל לצאת נגדכם בכל מיני פעולות משפטיות. שיהיה המשך יום נעים.
Whatever
|
ציטוט:
הוא לא העתיק כלום, השם Exp/Expert לא ייחודי לך. אבל אם כבר, http://www.expertserv.com/ גם העתיקו מכם נכון? או שאתם העתקתם מהם? בברכה,
# 4 | |
מנהל ראשי
|
לפותח האשכול,
מומחים או לא..הזמן יקבע, והעיקר שיהיה בהצלחה ![]() ציטוט:
בנוגע להעתקה? EXP? אני הייתי בטוח שמדברים בכלל על אקספוננטים.. ![]() |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על מה תפתח בהליכים? על זה שהוא העתיק שם? זה כמו שלחבר שלי קוראים דוד ויש מישהו אחר שקוראים לו דוד אז אני יגיד לו תשנה שם לפני שאני יתבע אותך? אתה מדבר פה שטויות! בקיצור בהצלחה האתר שלך לא עובד לי |
|
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
Exp לדעתי בכלל זה experience (נסיון , חוויה , התנסות)
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בהצחחה
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכל התומכים חזרתי הרגע הבייתה מבילוי.
שם החברה לא הועתק משום חברה אחרת בשום פנים ואופן, נודע לי על כך מאוחר יותר. בינתיים השם לא ישתנה אבל כנראה שלא תהיה לי ברירה והוא ישתנה בהקדם האפשרי. אתם לא יכולים לצאת בתביעה משפטית בגלל שהחברה שלי לא רשומה כחברה עדיין, וגם בגלל ששמה הוא לא שם זהה לשלכם, הוא דומה, ולכן אני רוצה שם ייחודי ואני חושב שאני אחליף אותו בקרוב. נ.ב: לאלה שחושבים שיש איתנו בעיות כלשהן; אין בעיות. אתם מוזמנים לקנות משירותינו ללא שום בעיות. Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 22:44.. |
![]() |
# 9 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
למה כולכם לא יכולים לפרגן וזהו?
אולי הם הגזימו קצת עם ה"מומחים" "משרד" וכ'ו אבל תנו להם קצת פרגון. שיהיה טעם שימשיכו, ברוכים הבאים, בהצלחה. |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הודעה!:
הכונן הקשיח של השרת שבו אנו מאוחסנים נשרף ומחר יגיע כונן קשיח חדש והוא יחליף את השרוף, עקב זאת, שירותינו יחזרו לפעולה מחר אחר הצהריים. עמכם הסליחה, צוות החברה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|