|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ככה הוא אמר גם לי ממזמן. או שהוא אומר לי: "אין לי כוח בשבילך, אני הולך לראות פיק-אפ"-זה גם? עזבו...:qqb009: |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אני עכשיו עם פרי בטלפון פרי מוסר שהבעיה תטופל עוד היום ושלומי חדל לדבר שטויות ותתעסק בעניינים שלך! |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש חדש
|
![]() ציטוט:
השעה 23:25... בואו ואני יספר לכם מה קרה עד עכשיו... אני מתקשר הוא אומר לי "אין בעיה כבר מסדר כבר מסדר" קיצור... איך שהוא הוא מחק לי את השם מתמש שלי... כמובן שהחזרתי אותו... אבל לא נשאר לי DB, ואני לא יכול להעלות חדש... אולי לא הבנתם אותי... אין לי DB בכלל!!!!!! אפילו לא את מה שמקבלים עם האכסון!!!! כ*ס ר*אק עזבו את זה שלא היה לי גיבוי על הקבצים כי לי הוא אמר שיש גיבוי יומיומי... קיצור... עכשיו אני מתקשר אלי ואני מסביר לו את זה... והוא כמובן אומר "אין בעיה אין בעיה כבר מסדר" השאיר אותי על הקו [כי הוא דיבר עם מישהו בקו השני ] מעל ל-13 דק'!! כמובן שאחרי שניתקתי לא היה אפשר להשיג אותו יותר... קיצור... מחר אני שולח את הכסף ליראל הוסט... נמאס לי מרמאים... שימותי כולם... ***אהם פרי!*** לא ממליץ לאף אחד לקנות ממנו... חרא שירות ככה ככה שרתים... אבל חרא של שירות! בברכה, ניל מהצרי.
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
אני גם לא ממליץ ללכת אליו, אלה אם רוצים בעיות עם הגיבויים וחוסר יחס. בברכה,
# 5 |
Permanently Banned
|
לא מתפלא על פרי.
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
גם לי זה קרה..
אולי שבוע חפרתי לו בשכל עד שהביא לי את הממשק ניהול
חבר בקהילה
|
גועל נפש, אני שונא דברים כאלה.
חשבתי שהם חברה למופת.חבל.
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
טוב חבל לשמוע...
דווקא צברתי מהפורום ביקורות טובות עליהם רק בגלל זה ילכו מהם לקוחות. |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עזבו אותכם משטויות
אחלה שרת אפ טיים של 50 יום אולי התמיכה איבדה קצת מאיכותה עקב סיבות משפחתיות של פרי פרי ממוצאי שבת יהיה זמין והתמיכה תחזור להיות כפי שהייתה לפני כמה ימים יום טוב. |
![]() |
# 10 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
אז שיודיע ללקוחות שלו ולא יצעק אליהם ... (אם הוא בבעיה משפחתית)
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|