![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
נגיד העלאת תמונות וקבצים זה 1,
2 זה זירת מסחר כל שהי,(לדוגמא לא באמת נראה לי שיש לזה שוק היום.) וכו וכו', ככה אתה מוצא כמה נישות מעניינות, מקדם את כולם שיופיעו במקום אטרקטיבי בעמוד ראשון בגוגל(אם ככה רצוי גם למצוא נישה עם הרבה מאוד חיפושים) וזהו, הכסף כבר יזרום. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
די לתת לבנאדים עצות.. הוא ביקש הצעות לרכישת אתרים.
למה שהוא יסתכן בלפתח 4 אתרים, ואם הם לא יצליחו? כסף זה ערובה להצלחה בפיתוח אתרים? רוב המוחלט של אתרי האינטרנט נכשלים. הוא רוצה אתר מצליח ומבוסס שיתפקד כנכס.
# 27 |
חבר בקהילה
|
שום דבר לא ערובה להצלחה,
אתה יכול לקנות אתר מצליח ומחר יקום מתחרה, נגיד אם ניקח את סיז כי הוא כבר עלה פה יותר מפעם אחת, אז פתאום מחר גוגל יקומו ויגידו שכל משתמש ג'ימיל יש לו בלי סוף שטח לאיחסון ברשת, ויכול לתת לאנשים להוריד, אז אתר כמו סיז ימחק מהר מאוד, או פתאום יוציאו חוק שאם נגיד אדם מעלה תמונה שמוגנת בזכויות יוצרים לאיזה שהו מאגר, אז גם בעל המאגר אשם(עוד פעם סתם נגיד ו...) אז שמת 400000 שקל, ומהר מאוד הם יהפכו במקרה הטוב ל 20 אלף. ודרך אגב, מקור רווח אנשים לא מוכרים, נגיד ויש אתר שמכניס לבעלים שלו כל חודש 8 אלף, למה שהבן אדם ימכור? יש לו משכורת קבועה בלי לעבוד בכלל.. תחשבו על זה, בדרך כלל אתר/עסק נמכרים כי הם לא מספיק רווחים. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() להסביר למה הצלחתי זה קל : "אני כזה וכזה .....ועשיתי ככה וכככה " אבל בכישלון כאשר ביבזת 40 אלף שקל והלקוח קיבלת 200 גולשים בחודש כאשר הצפייה הייתה ל 3000 גולשים בחודש . איך מסבירים זאת ללקוח ? דעה אישית חברות לרוב יעשו פחות מעצמאים להערכתי בתקציב נתון
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
למה זה תחום טוב ?
# 30 |
חבר בקהילה
|
שלום לכולם כאן הבעלים של סיז...
קודם כל האתר כרגע עומד על הצעה של 280 אלף, והאתר כנראה שלא ימכר מסיביות אישיות (-: כבר קיבלתי הצעה מחבר בפורום פה של 200 ועוד הצעה של 250. רק כדי שתבין האתר מציג מיליון תמונות ביום תחשוב כמה אורנג או איזה חברה תהיה מוכנה לשלם כדי שהסמל הכתום הקטן שלה יופיע על כל תמונה באתר (מיליון פעם ביום יראו את הסמל של אורנג על התמונה) והנה עוד קצת פרטים http://www.siz.co.il/siz2011.htm צור איתי קשר אם תוכל לשלם יותר ממה שהציעו ואני מבקש שרק אתה תגיב לי על זה ולא כל הילדים האלה שרושמים פה את הדעות שלהם על האתר שלי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|