![]() |
# 31 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
1. הבאנדם הזה לא יצא בסדר בכמה בחינות והיתחיבויות שלו 2. לא מבין מה לך יש להיתקשר אילוו הוא צריך להיתקשר אלייך הרי הוא לקוח שלך ואתה לא לקוח שלו (דיי מוזר העיניין שהעלתה) 3. פעם עשיתי מעקב על ה uptime של אחד השרתי משחק שלו ואני חייב להודות של 3-5 נפילות ביום בממוצע לא מרשים בימיוחד |
|
![]() |
# 32 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זהלא מעניין אותי אם הוא עונה לך או לא.. מעניין אותי שהשרת שלי לא פעיל ב 100% ובמקרה הזה אפילו לא 40% והתמיכה שואפת ל 0 ! קיצר תפסיק לבלבל לי... בוא נעשה ככה: יוסי עונה לך? למה שלא תיהיה נחמד ותגיד לו להכנס לדיון הזה ולהגיב? תודה. |
|
![]() |
# 33 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
דיי מצחיק שאנשים מגיעים לרמה כזו של אי רצינות :qqb006: |
|
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
סופסוף מבינים מה הולך פה.
אז כמו שאמרתי מקודם אתה יכול להתקשר ללקוח שלך ולבקש ממנו להגיב באשכול זה. תודה. |
![]() |
# 35 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
מתוך חוקי הפורום :
7. במידה ומשתמש מפרסם הצהרה כלשהי (לחיוב או לשלילה) אודות עסק, ותוך כדי כך מקיים יחסים עסקיים עם אותו עסק, עליו לציין זאת בגילוי נאות בתחתית ההודעה.אז כנראה ששכחת לציין, אז הוספתי בשבילך את הגילוי הנאות... ציטוט:
|
|
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
אני ממש מודה לכל האנשים שבאו לחזק את האשכול (או שבאו סתם להפריע ).
אבל עדין כל הלקוחות סובלים מנפילות חמורות והאדון יוסי יושב לו בבית ומחייך כנראה. אנחנו בנתיים שלמנו ממלוא כספנו ולא קיבלנו את התמורה הרצויה. |
![]() |
# 37 |
Permanently Banned
|
![]() פשש... בזמן האחרון שומע דברים מאוד לא טובים על יוסי
חבל יוסי...:qqb010: |
![]() |
# 38 |
חבר על
|
חחחחחחחחחחחח אסף אתה קצת חוצפן אתה יודע??? בגלל שהוא לקוח שלך אתה מנסה להוציא אותו בשם טוב, אם לא נעים לך ממנו אל תגיב פשוט זה הכל!!!
בקשר לדיון, ממש בושה מה שהוא עשה! מקווה שיסתדר לכם העניין הזה.
Permanently Banned
|
ציטוט:
מתי שקניתה את השרת למה לא אמרתה לו איזה מחשב אתה מריץ את השרתים[ככה הייתה בודק את העוצמה של המחשב] והייתה שואל אם אני קונה שרת היה לאגים? וככה הוא היה אומר לך את האמת... |
|
![]() |
# 40 |
חבר בקהילה
|
הוא הביא לנו את המפרט שרת שלו והמפרט היה טוב לחלוטין.
אין לי מושג אם הוא גם עבד עלינו בזה או לא. אבל מה שאני יודע שכרגע אין לנו שרתים. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|