![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
----- ""עשיתם", אני לא קשור בשוק ההוסטינג התחתון שלכם" חח.. ביום שתדע רבע מהידע שיש לאנשים פה על הוסטינג ואני לא מדבר על בני ה12 שמבקרים פה ונסגרים אחרי חודש אז תדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
ואנחנו מדברים על החלק של ההוסטינג בפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אבל לדעתי, זה לא הגיל. בגילאים אלה בד"כ יש תפיסה אחרת לכל דבר, זה מביא לכל מיני טעויות, מחירים ברצפה וחוסר מקצועיות. לעזאזל.. בני 12 ניהים לי פה מנכ"לים.. סמנכ"לים.. חופשי חופשי |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אתה עדין גולש בפורום לא? זה לא רק פורום להוסטינג, אומנם הנושא העיקרי כן אבל לא כולו. נמאס? אז למה אתה בא לספר לנו את זה? אתה מוזמן לצאת אם נמאס לך מהפורום הזה. ועוד משו, לפני שאתה עושה פה את כולם בני 12, למה שלא תדבר על הצד הקצת יותר טוב? על החברות היותר מפותחות שנמצאת פה? מנהלים רציניים? אתם יודעים רק להראות את הצד הלא טוב, וזה מגעיל.
![]() |
# 35 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
נכון, אני לא קשור לעולם שלכם. אבל הגיע הזמן שנדבר על זה ברצינות, לא? :\ אני לא רציתי להגרר לזה, הבאתי ציטוט ואת התגובה שלי. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
להפך, אני פה בגלל הצד הטוב, ובגלל הקהילה. חצי מהקהילה הזו פשוט מצויינת. אפילו שלושת רבעי מהקהילה. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בקיצור עזוב, תנעלו את האשכול הזה. תחשוב פעמים[או אפילו יותר] לפני שאתה פותח אשכול כזה.
![]() |
# 38 | |
חסום
|
ציטוט:
אני בטוח שאפילו לא ראית קוד של מתכנת אחד ברמה, חלק מפה ברמת "מתלמדים", אבל אני חייב להגיב ולהודיע שיש פה כמה שאני בהחלט לא מזלזל בהם: כמו טל וערן כמשל. |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אם אתה רוצה, אני יכול לפתוח לך דיון חדש עם כל מה שטוב בפורום, ותאמין לי.. לא חסר. ואין מה לחשוב פעמים, אני לא נביא, אני לא יודע לאן הוא ידרדר. אני לא ידעתי שגיא יחליט לקחת ת'דיון לידים. |
|
![]() |
![]() |
# 40 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני פשוט מסתכל על הנושא הראשי.....שאומרים את הרמה של הפורום
ואז אני מסתכל בתגובות....ואני רואה שהמצב של הפורום ממשיך להיות עוד יותר גרוע מתגובה לתגובה.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|