|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
איזה באסה דפקו אותי מחר עם שעה שביעית אבל אני מבריז אין לי זין לשעתיים מתמטיקה
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
נגמר? חחח ועוד התחלתי שיעורים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אוףף באסה להזכר בזה =/ אז הייתי בת"א טיילתי ברכבות ישראל... הייתי אצל סבתא...
הייתי במפגש פורום ישרארט - ראיתי את אלירן הכוסון ואז הצוציק sentiment ראיתי את יאן היפני הסאדיסט ועוד הרבה אנשים... חוויה =]
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אתה מדברים???
יש לי 100 תרגילים במתמטיקה על חקר הפרבולה!!!! איזה סיוטטטטטטטטטטט וזה למחר וועדיין לא התחלתייייייייייייי:qqb001: ועוד 20 תרגילים בגאומטריה על מרובע בתוך מעגל אם אני זוכר שככה קוראים לזה חחחחח... ויש לי עוד משהו גרוע!!!!!!!!!!!!!!! רביעי מבחן חמישי מבחן שישי מבחן ראשון מבחן במתמטיקה~!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואיא אני לא רוצה בצפרררררררררררררררררררררררררררררר................ |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בעעע זה הכי באסה בית ספר
יש לי מחר מבחן בת"ך :qqb009: יש לנו מחר מסדר בוקר אנגלית אנגלית תנך תנך יידע העם פיסיקה ערבית בעעע זה היום הכי קשה בשבוע :qqb001: (אני מקווה שלפחות כמה שיעורים ייתבטלו :qqb006: )
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
מה זה מסדר בוקר??? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בודקים נעליים מצוחצחות ואם אתה מדוגם וכל זה.. אני לומד בבית ספר צבאי..
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
חקר פרבולה זה עם האי שיוויוניים של הb^2-4ac ?....בכל מקרה..... מרובע בתוך מעגל לא נשמע קשה....עברנו כבר מעגל אצלי.....(אולי נחזור..אבל בכל מקרה,למדנו מצולע בתוך מעגל אז.נראה לי שעברנו את זה.) וזהו :]...חח...בהצלחה בכל המבחנים...לי יש בביולוגיה יום רביעי......ויש לי ליום חמישי מעל 20 תרגילי פיסיקה......אבל בקטנה...אהה..וגם דף עבודה במחשבים (:]) ליום רביעי....אבל גם בקטנה.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
=)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |