|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
יש לי מחר מבחן בלאט =/
# 2 |
חבר מתקדם
|
שנים שאני לא בכיתה א', איך אני אמור לזכוא מה זה שווא וחיריק???
אני זוכר רק פתח כי אני לומד ערבית ויש את הניקוד פתחה! חחח LOL אם כבר שיעור עברית גם תסביר לגבי האם ועם, כי לא הרבה יודעים... עם-ביחד אם-ניגוד כל הכבוד על היוזמה, תן עוד כמה שיעורים כאלה, על דקדוק רק לא ברמה של גן-א'...
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
רק ברמה יותר גבוהה כמובן |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
עשו טובה עד השתפטרנו מהבגרות הזאת אתם מחזירים אותה
מה זה משנה איך מדברים עברית מה אנחנו ערוכי דין כולה לעבור את הבגרות צריך |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
זה שהתרגלתם לכתוב בשפת רחוב לא אומר שעברית תקינה זו עברית מתורבתת. בשביל לדבר עברית תקינה לא צריך עורכי דין, פשוט צריך להיות אחד שיודע עברית. אני שומע בטלויזיה הרבה סטנדאפ מרוקאי שצוחקים על הרוסים, אבל העובדה מראה שאנחנו בכלל יודעים עברית יותר טוב מהם, תבואו לאותו סטנאפיסט תשאלו אותו למה כותבים מכתב ולא מיכתב והוא לא יידע מה לענות לכם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
נשמה של הפורום
|
שווא נע:
א. בראש מילה. ב. השני מבין שני שוואים רצופים באמצע מילה. ג. אחרי תנועה גדולה. ד. תחת אות דגושה. שווא נח: א. בסוף מילה. - או שני שוואים בסוף מילה. ב. הראשון מבין שני שוואים רצופים באמצע מילה. ג. אחרי תנועה קטנה. עכשיו לזה שחוזר ואומר בנוגע לבג"ד כפ"ת - זה בכלל דגש קל, בא באותיות בג"ד כפ"ת בראש מילה או אחרי שווא נח. ולמי שמתעניין למה אני בכלל עוד יודע את זה - יום חמישי יש לי בגרות חוזרת. (שנה שעברה 53) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
LOL
keep up the good intention בנינו אתה מין המעטים שמקשיבים בשיעורי דיקדוק ולשון =] |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב, עכשיו חזרתי משיעור אחרון לשון, אין לי כוח ללשון שוב ![]()
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
משעמם!!!!!! אני שומע בשיעורים שלה מוזיקה הווליום כל כך גבוה שכל הכיתה שומעים...:qqb006: בתעודה היא מביאה לי קבוע 80 (אפילו שאני לא מגיע לשיעורים/לא עושה מבחנים..):qqb007: |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|