![]() |
# 31 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני אומר רק את האמת, ככה אנשים שלא יבואו יעשו טעויות. ואני לא מנסה להפיל אותו חס וחלילה להפך. ציטוט:
אני יקח את זה בתור בדיחה. ( שבכלל לא הצחיקה אף אחד ). אני לא ירד לרמה שלך ויתחיל להתכווח איתך על זה. חג שמח. |
||
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר פורום
|
משה, הלוואי שאתה תפתח אתר או משהו, וכולם יקטלו אותך וינסו לעשות את אותו הדבר כמו שעשית.
בנוגע לגל, בהצלחה, כל דבר שתצטרך , אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור.
# 33 |
הוסטסניון
|
רק שאני יבין.. באמת...
קראת לעסק שלך גניבת אירוח?! לאן הגענו.. מילא פעם היו כותבים משו' שעוד איכשהו נורמלי עם host/serv. בכל אופן, אני מקווה שזה לא יראה הרבה על העסק שלך, שיהיה בהצלחה. ואל תפתח ציפיות להרוויח משו'.. |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה!
זה שנרשמת כעסק רשום זה כבר מראה כרצינות כלפי ההתחלה. אז שיהיה לך כמו שאמרתי את כל ההצלחה שצריך ![]() חג שמח, עמיטל. |
![]() |
![]() |
# 35 |
חסום
|
כל הכבוד לכם בהצלחה לכם שתיהיו טובים
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ובקשר לאתר, יש לי לפחות 3 אתרים ברשת, אך אני לא מפרסם פה בשביל לקבל את התגובות המגעילות ( כמו שלך ). חג שמח. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
אחראי פורום
|
קודם כל בהצלחה בעסק החדש! במידה ותהיו צריכים עזרה כלשהי פשוט תקליקו על תוכנות המסרים ותוסיפו אותי.
עיצוב - תרדו ממנו...אוקיי עיצוב מfirestyle והוא יחליף אותו. אגב אני לא חושב שעיצובים מfirestyle זה תת רמה כי תחשבו שאם לא היה את האתר הזה כל עיצוב שם היה נמכר בלא פחות מ200 לpsd. (כמובן שעדיף להחליף...). הדבר היחידי שלא אהבתי - את שם העסק... ציטוט:
![]() אבל נכון היה צריך לציין זאת בהודעה הראשונית שהוא ריסלייר. חג שמייח ![]()
![]() |
# 38 |
חסום
|
סליחה על ההודעה סליחה!!!
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל תראה באצמך הוא רשם שהשרתים שלו מאוחסנים בחוות השרתים של 012. ונתן גם מפרט. אז בקיצור כאן נסיים את הדיונים עם הוא רייסלר או יעודיי. אז שיהייה לכם הרבה הרבה בהצלחה. חג שמח. |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |