![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יום אחד הוא יבין ... לא שווה להגיב . |
|
![]() |
# 32 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
כבר היו לנו דיונים בנושאים האלה, להגיד על אויב דברים רעים אין לי בעיה עם זה, אבל להגיד (סתם לדוגמא ומצטער על הבוטות) ערבים מסריחים זה גזענות. אתה צריך לדעת להפריד בין משהו אחד לבין משהו אחר. שוב, אני לא מתכוון להכנס לדיונים האלה אבל תוריד את הטון שלך.. עצבים וטון גבוהה לא עוזרים אף פעם. אה כן, ואם להגיד ערבים מסריחים זה לא גזענות ולהגיד יהודים מסריחים(אגב, אני יהודי) זה גזענות אז אני לא יודע מזה גזענות, מצטער. Fector, אני לא אשנה את הדעה שלי.. אני לא מדבר על הפשעים של אירגוני הטרור, אני מדבר על זה שאתם מכלילים את כל הערבים ומאחלים להם מוות. להזכירך, היטלר ניסה להשמיד אותנו היהודים בלי סיבה ממש(הוא כלל את כל היהודים במשהו שקבוצה קטנה של יהודים עשו לו). לא כל הערבים הם שהידים, וכשאתם מכלילים את כל הערבים, זה מעצבן. מגעיל לחיות בישראל אם להגיד את האמת, מדינה גזענית(כן, רק בימים האחרונים קיבלתי הודעות של "רוסי מסריח" וקללות על השם שלי). Last edited by Pavel; 17-04-06 at 17:52.. |
|
![]() |
# 33 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תבינו - הם לא רוצים אותנו כאן ! |
|
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
עכשיו חזרתי מתל אביב הייתי ליד התחנה המרכזית הישנה!! איזה מפחיד היה ההדף,הלכתי ברחוב עם חברים ופתאום שומעים פיצוץ חזק מאוד!! כולנו נפלנו על הריצפה, חברת שלי שבר את היד.
מקוה שיבריאו כל הפצועים!
Permanently Banned
|
תבינו שהם לא יפסיקו אם זה ובאמת מספיק עם היפות נפש הזאת.
זה צו מאללה שהם יום אחד יבואו ויעיפו אותנו מהמדינה שלנו אז מספיק לטחון מים בלהגיד שטויות Pavel,תאמין לי שכל הערבים אומרים עלינו שנמות וכו',יש ערבים אחדים שהם נחמדים. |
![]() |
# 36 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
אני לא אכנס שוב לוויכוח, מצטער ![]() אגב, עברתם נושא בלי בעיה הא, הצגתי את הדעה שלי והבקשה שלי להנהלה.. לא יודעים לקבל את הדעות של האחרים? ![]() |
|
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
כל בנאדם הוא בנאדם
הערבים הישראלים באים ביום העצמאות לבסיסי הצבע הישראלי! לא כל ערבי הוא מחבל, ולא כל ערבי הוא אדם רע. אז כן, אני גם חושב שצריך להשמיד כמה אנשים ואני לא מבין למה לא מפציצים אחרי כל שיגור קסם רדיוס שלם של השיגור אבל אתם מתייחסים כאן לכל הערבים, וזה לא בסדר. תחיו אם זה, אתם יהודים בכל העולם שונאים אותנו..אף אחד לא ממש רוצה אותנו בעולם גרמניה, רוסיה והרשימה עוד ארוכה שהינו עם קטן אנשים הרגו את המשפחה שלי, ובעבר הרגו את אבות אבותינו ולא, זה לא היה הערבים. תבינו, כל אדם צריך להתייחס אליו כאל בן אדם צריך להשמיד כל אדם שנותן יד בטרור כי הם הוכיחו שאם השכונה שהמחבלים שם רוצים לשגר שם קסאם הם יודעים טוב מאוד לעצוב אותו תחשבו שנייה לפני שאתם כותבים בקיצור |
![]() |
# 38 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 39 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
סבבה אנחנו יהודים כולם שונאים אותנו אז במילא נמות? מה זה השטויות האלה?
# 40 |
חבר בקהילה
|
הנקודה שלי היא שלא צריך להיות כל הזמן פוליטיקלי קורקט וכל כך עדין ויפה נפש ומבין לאחר,במיוחד לא בזמן שטובחים בך בלב המדינה שלך.
מסכים איתך,לא כל הערבים הם מחבלים ולא צריך לעשות הכללות. אך מותר בזמנים כאלה,כשהזעם גואה,לפרוק עצבים בקללות וגידופים. בכל אופן,אני לא מאמין שיש כאן מישהו שבאמת מאמין שצריך להרוג את כל הערבים. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|