![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
אתה מלך! בזכותך אני בתפקיד הזה! מקווה שתחזור אחי... תודה על הכל!
|
![]() |
![]() |
# 32 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שברור לכולם שנעשתה טעות, אני בטוח שאתה תוחזר לתפקיד אשר מגיע לך, זה רק עניין של זמן.
|
![]() |
![]() |
# 33 |
תודה על תרומתך.
|
אלמוג, מאוד מצער אותי שאתה כבר לא בצוות,
אני נהנתי מאוד לנהל לצידך ורציתי שזה גם ימשך, אתה באמת מנהל מדהים וחבל לי שזה קרה, אני מקווה שיובן שנפלה כאן טעות ותוחזר לצוות כי זה באמת מגיע לך
# 34 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אלמוג באמת חבל למרות שלפעמיים אתה מסנן אותי לא נורא =[
בהצלחה בהמשך (:
# 35 |
חבר על
|
למה??
אתה דווקא השקעת רבות בפורום . מקווה שתחזור לניהול, כי באמת אתה תהיה חסר . בהצלחה בדרך החדשה שלך ![]() ירין, Office-Serv.
# 36 |
הוסטסניון
|
אלמוג, אני אשמח אם תמחק הודעה אחת או שתיים מכיוון והתיבה שלך מלאה ואני רוצה לשלוח לך הודעה.
|
![]() |
![]() |
# 37 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אממממ בתיבה יש לי 1600 הודעות שאני צריך... לכן מי שרוצה לשלוח לי הודעה פרטית (כרגע אני מוגבל בזה), שלחו לי למשתמש הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3786 ושוב פעם, תודה רבה לכולם! ![]() |
![]() |
![]() |
# 38 |
הוסטסניון
|
נשלחה אליך הודעה.
|
![]() |
![]() |
# 39 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לכל המשתמשים, נא לא לשלוח לי הודעות להחזיר את אלמוג מכיוון שזה לא תלוי בי, אני שלחתי מייל לאלון ומכיוון שהוא מחליט, כל מה שנשאר זה לחכות, אני רוצה את אלמוג באדום בדיוק כמוכם.
(ואם אתם לא מאמינים תשאלו אותו בעצמכם ![]() |
![]() |
![]() |
# 40 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אכן, זה תלוי רק באלון...
חלה טעות שאדמין לשעבר הוריד אותי מבלי ידיעת אלון ומבלי ידיעתי, כל שנותר לעשות זה לחכות להחלטה של אלון, אני לא לקחתי צעד פעיל ובכל זאת אני הודחתי, נחכה לתגובה שלו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|