![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
אנחנו קיימים שנה וחצי ובעלי 3 שרתים ![]() רשומים כ"חסות" כן כי הוריו של המנהל רשומים זה יותר קל לו וזה לא אמור לשנות או להוריד מרמת החברה ואנחנו לא מגדירים את עצמנו כ"חברה" אלה עסק וכול אחד ו"הטעם" שלו אני בטוח שהם הייתה לקוח של מישהו ואתה מרוצה עד הגג הייתה אומר שהיא הכי טובה ובוא נגיד אנחנו לא העסק הכי טוב בשוק בקשר לנושא: תבחר בעסק המתאים לך תראה עם העסק / החברה עומדת על דרישותך ולפעמים דעותם של אנשים נכונה אבל בשבילהם ולא בשבילך
= Last edited by Avi.B; 26-06-06 at 15:46.. |
|
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
בנוגע לזמן שאתם קיימים ולכמות השרתים אני לא יכול להגיב כי איני מכיר אתכם.
מה שאני כן יודע שגם אם אני הולך לסנדלר יוסי מהשכונה שלי כדי שיתקן לי את הנעליים והוא זול וטוב בשבילי זה לא אומר שהוא הכי טוב. אז כשמישהו שואל כאן "מי הכי טוב" המשתמשים פה לא צריכים להגיד "מי הכי טוב להם" אלא "מי הכי טוב בשוק כיום" והרבה פה יודעים מי הטובים. אפשר להתווכח נגיד על חברה שנמצאת בין ה15 הטובות לבין חברה שנמצאת בין ה5 הטובות ולהגיד שלדעת המשתמש החברה שנמצאת בין ה15 נמצאת בין ה5 ולא ה15 אבל אתם לא בזה ולא בזה (שוב עם יד על הלב ובלי כוונה לפגוע). בכל מקרה אני כנראה לא אצליח לשנות את המשתמשים כי הביקורות כאן ממש מצחיקות. משתמש עוזר למשתמש ופתאום יש עליו ביקורת. כאשר כותבים ביקורת כותבים ביקורת לפי תקופה ארוכה ולא חודש או כמה ימים. |
![]() |
# 33 |
חבר על
|
אממ אתה לא צודק הוא ביקש
אני חייב המלצות לחברה עם שרתים טובים + תומכים זמינים שהתומך ייענה לטלפונים ויהיה פנוי ומחובר הרבה בשביל לעזור.. אז זה לא אומר החברה הכי טובה אז אנשים אמרו את דעתם ואנחנו לא העסק הכי טוב בשוק כבר צינתי לפנינו יש עוד את spd.co.il Lom.co.il אבל אנחנו יכולים להתחרות דרך אגב הספמנו כבר את הנושא אם אתה רוצה להגיב אז בה.פ
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שלום, לדעתך אתה חושב על ההכי טוב ואתה צודק, לא אומר שלא. אבל לדעתם אני הכי טוב ואם הם חושבים ככה אז אני שמח אני לא יגיד שלו ![]() כמו שאמרת, אתה לא מכיר אותי ולכן אתה לא יודע איך התמיכה שלי, איך השרתים שלי ואיך אני מתייחס ללקוחות.. כל אחד רשאי להביע את דעתו לפי רצונו,אם הם חושבים ככה לא אתה ולא אף אחד יכול לשנות את דעתם. לכל אחד יש את דעתו והחלטתו! אני יכול להבטיח לך דבר אחד, השרות שלנו והשרתים שלנו לא נופלים מחברות גדולות.., זה אתה יכול לשאול לקוחות לא אותי ![]() בזה מסתיים העניין, נחזור לנושא. יום טוב, עמיטל. |
|
![]() |
# 35 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
פעם קראו לכם serv-in.com והדומיין הוזמן רק ב 12/05 עדיין לא עברה שנה |
|
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
באמת לא כדאי לפתח את האשכול אני פשוט הייתי חייב להגיב שאנשים יבינו כשאומרים "הכי טובה" לא מבקשים המלצות על חברות אחסון שהן טובות למשתמש אלא הכי טובות בשוק. |
|
![]() |
# 37 |
אחראי פורום
|
אוקיי, לאחר שכל אחד המליץ על האחר והאחר המליץ עליו אני ארשום פה את העסקים שלפי דעתי הכי טובים כיום בשוק - מבחינת וותק, וכדומה (אבקש שהשאר לא יקחו זאת קשה אם לא רשמתי אותם פה כי כל אחד טוב אבל תמיד יש את הדה בסט).
החברות הן: joinweb.co.il לא מכיר אותם כל כך אבל אוכל להגיד שבין כל העסקים שקיבלתי עליהם רושם ראשוני מהם קיבלתי את הרושם הראשוני ההכי טוב...אף פעם לא דיברתי עם המנהלים שלהם אבל הם נראים לי רציניים. sPD.co.il מדוע? בגלל שיש להם הרבה שרתים, וותק, ובגלל שעובד אצלהם אחד מהאנשים שאני הכי סומך עליהם בתחום ההוסטינג וזה הוא דניאל שניהל את ביסיק. Hosting.co.il מדוע? אם יש להם תקציבים לכך שיהיו מקום ראשון בהרבה מנועי חיפוש כנראה שיש גב כלכלי שעומד מאוחרי העסק, משמע שמבחינה כספית שתדאג לאיכות שרתים ולתמיכה לא יהיה לך חסר. אני מעוניין להוסיף עוד עסק, חדש! (מדוע חדש? כי לעומת הקודמות שציינתי בהודעה זאת מבחינת וותק העסק הזה נחשב כחדש לעומתן) - lom.co.il מדוע? בגלל שאני לקוח שלהם - מאכסן את השרת הייעודי שלי אצלהם ויודע שעד כה הכל עובד טוב. עסקים שאני מכיר שיודעים להתמודד הכי טוב עם התקפות - israel-serv.co.il ו ד-י הוסט. המשך יום נעים ושבוע טוב.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא נכנס לזה, פשוט לא חושב שצריך לקבוע הכל לפי "רושם ראשוני" ומיקום במנועי חיפוש. תודה לאלו שהמליצו עלינו. עומר |
|
![]() |
# 39 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לגבי התגובה פה - יש לנו וותק של מעל לשנה קרוב יותר לשנה וחצי בשוק . אנחנו בעלי מספר שרתים ייעודיים ועוד מכניסים . אל תרשום דברים בלי שאתה יודע - תאמין לי כדאי לך לברר את הדברים לפני שאתה סתם מדבר . |
|
![]() |
# 40 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה אומר פה, שהחברה שלי או פראש-סרב או Wisetp לא מספיק "טובות" ?!?! [ושאר החברות כמובן, אלה רק דוגמאות]. למה מי אלה ביכלל SPD או HTTP או לא יודע מה.. זה שיש להם עשרות שרתים, וזה שהם יותר מ-4 שנים ברשת זה לא אומר כלום ! אני מתערב איתך, שיש פה חברות איחסון, שקיימות אפילו פחות משנה, שלא סופרות את אף אחת מי החברות הללו . אתה חושב אתה איזה מבין גדול, וזה מה שאתה וכל אלה שכמוך טועים !. כל חברה כאן, שרוצה יכולה להגיע להסגים גבוהים מ-SPD או HTTP או Hosting וכאלה, כי אלה סך-הכול, הבעלים שלהם הם בני 20 + והם מתפרנסים מהחברות שלהם, ומבינים בלינוקס, ווינדוס ורוב שפות התיכנות . ויש כאן בעלי חברות שיודעים הרבה יותר מזה . אני יגיד לך משהו, לפני מספר שנים, לא היה את הטכנולוגייה שיש היום . הכל היתפתח, ולכן, כל בעלים החברות שקיימים שנה שנתיים, הספיקו ללמוד אותה טוב מאוד, כי הם ישר התחילו לעבוד איתה . ולעומת זאת, בעלי החברות הגדולות לא ממש (לא כולם, אבל אני בטוח שיש כאלה) . אז אני מבקש ממך, לפני שאתה פותח את הפה יותר מדי, וחושב את עצמך "כל יודע" (במקום "כל יכול"), אז תבדוק את החברות ה"קטנות" כמו שאתה אומר !! יום טוב, ירין.
שלום לכולם, וחזרתי לפה :] Last edited by yarin34; 26-06-06 at 16:48.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|