![]() |
# 31 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלחתי בתחנה
![]() אבל לא זכיתי נכון! ואפשר למלאות בטופס אחד עד 1210 שקל אבל אפשר לשלוח כמה.. בעל התחנה איפה שמילאתי פעם ליד בצפר זכה לפני כמה ימים ב70000 יחסים פחד שם 1210 ולקח וזה כי הוא סוס בזהה ואני וערן ונה מהפורום הרווחנו אתמול 3000 שקל. מטופס ב100 :\ |
![]() |
![]() |
# 32 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אתה שם לב לשטויות שאתה אומר? כמה אנרגיות אתה מבזבז בלחשוב ולרשום את השטויות האלו... למה מי שמהמר בווינר מנסה להיות מליונר? שם 10 שקל כדי לעשות 200-300 אולי פחות אולי יותר... ובנוגע להוסטינג, וואלה..יש אנשים שיוצאים לחפש עבודה במקדונלדס, יש אנשים שיפתחו חברת איחסון. זה אומר שהם מנסים להיות מליונרים?
![]() |
# 33 |
אקס מנהל
|
מזל טוב,תן ת'טלפון,שיקנה לי מתנה חמודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם אני הרווחתי אתמול 6000 ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
Permanently Banned
|
נו למה לי לעבוד עליכם?
פתחתי אשכול סתם לכתוב שזה אפשרי ולא כולם מפסידים חח ואתם מוציאים אותי שקרן? =\ |
![]() |
![]() |
# 36 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 37 |
נשמה של הפורום
|
s.o.s, תעבור אחד אחד פה שכן מנהל חברה ותבדוק אם המטרה שלהם זה להיות מליונרים. אני מאמין שהמטרה היא פשוט לספק לעצמם הכנסה כלשהי...
ו TheShark, מה אתה מתרגש יותר מידי? שיגידו ששיקרת, והם מבחינתם אומרים "שיגיד שהוא הרוויח". זה באמת משנה? מי שרוצה להאמין לך שיאמין, מי שלא לא חייב. זה כל הכיף באינטרנט...
# 38 | |
חבר וותיק
|
Elior אני אומר לך את זה לא כאחד שיורד על האחרים כאחד שעבר את זה !
ואני הצלחתי לא רע תוך 4 חודשים כבר השכרתי שרת יעדוי כבר היה לי רווח לא רע אבל באתי ביחד עם השותף שלי בגישה אחרת היום אני יודע שזאת היתה טעות ואני עכשיו רואה את כל האנשים שפותחים את ה"חברות" שלהם ורואה את עצמי ליפני שנה וחצי בערך ותאמין לי שאני לא סתם אומר את זה אני מדבר כאחד שכבר עבר את זה
![]() |
![]() |
# 39 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל שאין לי מצלמה כרגע לצלם.
שאמא שלי תחזור בעבר היא תביא מצלמה ואני יוכיח! |
![]() |
![]() |
# 40 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
את הרצון להיות מליונר, והדרך להגשים זאת הייתה לפתוח חברת איחסון? אני אומר לך, תעבור פה אחד אחד ותשאל מי פתח חברת אחסון כדי להיות מליונר...במילים האלו. אני יודע שאנשים פתחו חברת איחסון כתחביב, כדי לפרנס את עצמם, או אולי כדי לרכוש נסיון לעתיד בתחום החשבים. אולי שלושתם, אולי אף אחד מהם...אבל לא בשביל "להיות מליונרים".
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|