![]() |
# 31 |
אחראי קהילה
|
ניל, התאחסנתי פה על כמה וכמה שרתים והם מומלצים :
hostrick.co.il lom.co.il wisetp.co.il extreame-serv.co.il webitem.co.il בהצלחה בבחירה. |
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 33 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לך על אקטסרב בלי לחשוב פעמיים!
עדיף לך ללכת על מישהו באמת טוב שאולי יש לו פה בפורום טיפה פחות המלצות אבל להיות בראש שקט. אקטסרב ושוב אקטסרב!
חבר מתקדם
|
ציטוט:
השם wisetp עצמו הוא 3-4 חודשים בעקבות החלפת שם.. היה לנו בעיה ש"לקחו" את הדומיין הקיצר, סיפור מהסרטים. היה סרב-אין ועוד איזה שם שכחתי:P אז לפני שאתה יודע תברר. אתך בחיים לא דיברתי, דיברתי עם אוהד.. בכל מקרה, תיהיה רגוע.. ב 3 חודשים חח קשה לעשות הרבה אז ככה שהמחשבה לא מאפשרת את זה . כל הביקורת כאן זה מתוספת זמן שלי ושל מאור, שלא לדבר שבהתחלה לא היינו נכנסים לכאן לא אני ולא מאור, זה היה ככה מהאויר והרשת ![]() אגב, תודה לכולם.. ואני ממליץ על LOM ו SPD אחת מאלה תעשה אותך מרוצה בברכה, עמיטל |
|
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שאני זוכר ב serv-in היו ה-מ-ו-ן בלאגנים, בכלל לא הייתה אחת מהמומלצות בזמנו..
או שאני מתבלבל? |
![]() |
# 36 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בזמנו היה לנו רק יעודי אחד..לא כמו עכשיו:P אבל בכל זאת, לא היה נפילות ולא כלום היא הייתה מעולה אבל שמעת על בלגנים בגלל הדומיין שקרה.. אם אתה זוכר בהחלפת שם היה אשכול ענק על ההחלפת שם וכיצד זה קרה.. כנראה שאתה זוכר את זה טוב מאוד, חוץ מזה אבל לא היה בלגן.. זה אותם בעלים איך יהיה בלגן ![]() |
|
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה ![]() |
|
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז מסר קטן כדאי לך להתחיל לענות לכל השיחות בבית שלך למה אבא שלך יקבל את הטלפון על הגניבות הקטנות שעשית לעמיטל ולי. בכל מקרה המלצה חמה באמת מקשרי חברות עם אותם אנשים וגם קשרי לקוח אמליץ על 2 הבאים: LOM.co.il SPD.co.il שניהם מומלצים עד מאוד ברמה של לא ריסיילרים אלא ייעודים וארונות. כל השאר פשוט לא התנסתי בשירותי אחסון האתרים שלהם כך שאני לא יכול להמליץ עליהם. דרך אגב עמיטל מותק אני יזכיר לך את השם הקודם שהיה שלי - King-H.com ![]() בכל מקרה בהצלחה על ההמלצה שלך ולא, אנחנו לא עושים פה עסקים או משהו כזה אתה מוזמן לבדוק את החתימה שלי ולעשות סריקה בפורום ולמצוא עוד כמה ביקורות שלא נכתבו בחתימה ולא אני לא מבקש מאנשים לרשום ביקורות זה סתם נחמד שמדי פעם לקוחות רושמים ביקורות זה מביא הרגשה טובה על זה שאתה עובד קשה. יאיר מתוקי ולכל השאר אני מבקש מכל לשון של בקשה אל תדברו סתם ותזרקו מילים בלי שאתם יודעים מה הולך אצלי בעסק כי זה סתם חבל שאתם זורקים דיבורים באוויר ואז יש אי נעימויות ו.... חבל למה סתם? תודה. לפותח האשכול- בהצלחה בבחירה שלך יש המון מומלצים. עריכה ליאיר: אם אתה נמצא בספקית של נטוויז'ן ידוע לי שיש איתם כרגע בעיות עם הDNS שלנו אך לא ניתן לסדר מפני שהם לא זמינים עקב מצב המלחמה בצפון. לבזק עובד חלק ל012 אני יודע שעובד חלק אבל לפעמים יש משהו איתם בכל מקרה אתה לא טועה זו הכתובת. בברכה, מאור. Last edited by MaorD; 20-07-06 at 13:35.. |
|
![]() |
# 39 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מאור, מצאתי שיטה לטפל בלקוחות של נטווישן , אל תדאג.. למצב שלא יהיה מצב שללקוח לא יעבוד ![]() מי גדול ? חח ![]() |
|
![]() |
# 40 |
תודה על תרומתך.
|
אשכול ברמה של גנון.
מה זה פה תחרות מי יותר טוב? איזה מן דבר זה? אתה רוצה להתאכסן? תבחר! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|