![]() |
# 31 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
נשמות הן דבר על טבעי. בסיאנס עפ"י הדת אתה מזמן/מתקשר עם נשמות במקום טבעי. משמע, אתה עושה פעולה לא טבעית במקום גשמי לכן הפעולה לא טבעית. |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
טוב...אתה מאמין שזה על טבעי ואני מאמין שזה טבעי.
מבחנתי האשכול הזה סגור אני לא רואה בו שום תועלת...כי כל אחד באמונתו. לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 33 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ההגיון לא פועל אם חושבים שבמידה ותופעה של תקשור עם רוחות רפאים קיימת היא טבעית. אלא אם כן אתה חושב שנשמות הן דבר טבעי (נושמות, אוכלות, בעלות צרכים טבעיים) שזה בכלל נוגד את ההלכה היהודית. תבינו, המוח שלנו לבד ולפעמים עם עידוד של גורם חיצוני יכול ליצור הכל. למשל: רבים שדיווחו שעשו סיאנס שאלו את הרוחות כביכול שאלות וחשבו על תשובה מסויימת (שהיא שקרית) והכוס או הכלי זזו באמת לכיוון התשובה השקרית (עכשיו תגידו שהרוחות קוראות מחשבות), זה כח אדיר של המוח שלנו לדעתי. או דוגמא לניסים ונפלאות בעידוד גורם חיצוני: היוונים הקדמונים הפיקו סמים שאפשרו להם להיפגש עם האלים, זה אומר שהם קיימים? לא. המוח של הכנענים הפריש חומרים שגרמו להם לחוש אהבה עזה לאלים שלהם, זה אומר שהם קיימים? המוח שלנו הוא הדבר הגשמי הכי חזק, אל תמעיטו בערכו. |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציפית שאני אתן לך תגובה מתחכמת כדי שתוכל להגיד שיש ניגודים בין הדברים שלהם, אז לא, אני לא כזה. דרך אגב, אם נשמות קיימות והן על טבעיות חייב להיות מישהו שיצר אותם והמישהו הזה הוא גם יישות על טבעית. בעצם אם אתה מאמין ברוחות רפאים/נשמות אתה חייב להאמין ביישות על טבעית שיצרה אותן (אם אתה מעוניין לדעת למה, אני אפרט), הטבע לא יכול ליצור דבר כזה בתהליך הברירה הטבעית. במידה ואתה מאמין שנשמות הן דבר טבעי (זה מה שאמרת שאתה מאמין) משמע שהן סוג של צורת חיים זה אומר שגם הן יכולות למות לכן כבר יורדת האופציה שהן משהו מיוחד, סה"כ עוד יצור חי שיכול למות. כמו כן זה אומר שהן צריכות להפיק אנרגיה בדרך כלשהי, להתרבות וכו...(תכונות של כל ייצור חי בכדור הארץ). ובכלל אם הן טבעיות, אפשר להוכיח את קיומן בדרך פיסיקלית (שזה לא הופך אותן למשהו יותר מיוחד ממרבה רגליים). אם זו האמונה שלך בנשמות (אני בכלל לא מאמין בקיום של חיים לאחר המוות), אני רואה שבאמת אין מה לפתח את הדיון הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
Permanently Banned
|
עזוב את הקטע של המיסטיקה בצד, אני מדבר איתך על אמונה, אני יכול להאמין שהנשמה זו אחותי וזה נכון? לא!
כמו שאתה מאמין בה' ובכל הניסים שלו וכו' ואני בספק אם קיים בכלל. אז בעצם אתה לא מאמין ביכולת לתקשר עם נשמות בגלל שע"פ אמונתך זה אסור - לכן גם לא ניסית את זה. ולא הבנתי אותך בקטע של היצירת נשמות...בעצם האישיות שלך, הנשמה שלך, האופי שלך, כולך בעצם עובר למעלה (חוץ מגופך הפיזי) למקום שאינו ידוע...כך שאני לא רואה אף אחד שיוצר את הנשמות =/ ונשמות הן דבר טבעי כמו שאתה מגדיר את עצמך טבעי. הדרך של הנשמה להתרבות הוא בעצם ל"היכנס" לגוף חדש (תינוק שנולד). וכך זה בעצם מתגלגל....אז כמו שאמרתי כל אדם באמונתו ואני לא בא לשנות פה שום פתגם / אמרה. ד"א רצוי שתקרא את זה: http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians3.html |
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני בן 14 ויודע את הרעיון הכללי של מכניקת הקוונטים. |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמע
אני וחברים שלי עשינו רק הם התחילו לפחד והפסקנו מהר כדאי שתיקרא את כל האתר ואז תיראה יש גם דבר שניקרא וודו שזה כישופי קללה ויש עוד הרבה מאוד דברים אתה אפילו יכול לשחק עם רוחות ע"י לוח מסויים לכן תיקרא,תתנסה, ואז תחליט אם זה אמיתי או לא |
![]() |
![]() |
# 39 | ||||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
הדבר הזה, הוא בכלל לא נשמה ואם אתה מכנה אותו כך אתה מנסה להתעלם מהמציאות כדי לחשוב שיש תודעה כלשהי לאחר המוות, מה שאנשים מנסים לחשוב כבר אלפי אם לא עשרות אלפי שנים. אין חיים אחרי המוות, אין שום תודעה אחרי המוות, כאשר אתה מת- זה נגמר. נכון, אלפי ומיליוני אנשים שעברו מוות קליני יספרו לך שבזמן המוות ראו מנהרה והרגישו את ההרגשות הכי טובות שיש (כאילו זה העולם הבא) אך למען האמת זה דבר פשוט מאוד מבחינה מדעית: עשו ניסוי בנאס"א על הטייסים. בתהליך הם גרמו להם למצב של חוסר הכרה שזה בעצם אחד השלבים היחידים שאפשר לקחת בנאדם בניסיוי כדי לגרום לו חווית כמעט מוות. הטייסים דיווחו על הרגשת אופוריה, על מנהרה שהם מתקדמים אליה ואמרו שהם לעולם לא היו רוצים לעזוב את המקום שהם היו בו. נשמע בדיוק כמו התיאור של העולם הבא, נכון? טעות, חווית כמעט מוות נתנה למוח את האות להתחיל בפעולות הבאות (וזה הוכח כעובדה מדעית): האור שהם רואים הוא לא מנהרה, ואת זה אני לא זוכר בדיוק אך אני אספר לכם בערך: ישנו ריכוז של אור שהמוח עצמו יוצר והאור בריכוז גבוה כל כך שאתה רואה רק אותו באמצע ומקבל תחושה שהוא מתקרב אליך. ההרגשת האופוריה המדהימה: המדענים נדהמו לגלות כמה המוח שלנו מתוחכם. בזמן מוות (לא בשינה נגיד, בדר"כ מוות שחלק ממנו הוא סבל) המוח מפריש את כל החומרים שיוצרים הרגשה הכי טובה (חומרים שאחראים על שמחה, אהבה ולפעמים יוצרים תחושה שמה שאנו קוראים לה סטלה) כדי שהאדם לא יסבול ופשוט ירגיש שמחה במעבר בין חיים לכלום. אז הנשמה היא בטח לא האישיות שלך שיוצאת מהסביבה הגופנית, כי אז היא בעצם מיליארדי חלקיקים של חומרים מסויימים שקיימים במוח. האמת חשבתי שהאמונה של בנשמות קצת יותר מתוחכמת, האמונה הזאת פשוט לא הגיונית- להאמין שקיימת עוד צורת חיים אחרי המוות שהיא ניתנת למדידה פיסיקלית. ובכלל, בשביל מה צריך נשמה אם היא רק מתגלגלת ואין חיים לאחר המוות? ציטוט:
אין לי בעיה לנסות יום אחד שיהיה לי זמן, ואז אני אדאג טוב מאוד לפרסם את זה פה בפורום (תעשה לי טובה, וודו? אוקיי יש כמה אנשים שאני אשמח לעשות להם ![]() ציטוט:
ציטוט:
-אני ייצור חי שיכול להתפתח כחלק מתהליך הברירה הטבעית. -אני ייצור חי שמורכב מהיסודות המרכיבים את שאר הייצורים החיים. -אני מורכב מתאים. -יש לי את הצורך להתרבות, להפיק אנרגייה וכו... אני לא מגדיר את עצמי טבעי כי בה לי, האדם עונה עם המאפיינים של חלק מהטבע. ציטוט:
|
||||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|