|
![]() |
# 1 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
דבר ראשון אין להם צבא, יש להם רק משטרה (ישראל לא נותנת להקים צבא). דבר שני, כרגע אין להם ממש משטר ובזמן רגיל הוא נשלט ע"י ארגוני טרור. דבר שלישי, עזה היא חלק ממצרים לפי האו"ם, לכן היא לא יכולה להיות מדינה בפני עצמה. עוד: אין להם חשמל משלהם, מים משלהם, נשק משלהם (הם לא משלמים על כלום מזה), לכם גם אם הדברים האחרים היו קיימים- הם לא מדינה.
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וכמובן שהם מחזיקים בצבא, כנראה שאתה לא מעודכן כמו שאתה חושב. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
- ריבונות - טריטורייה - שלטון (כרגע יש להם מה שמכונה "שלטון בובות") - הסכמה רחבה - משק המקיים עצמו (לא זוכר לי שהם מפיקים חשמל, שואבים מים) - שליטה מוחלטת על בטחון וחוץ
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התקפה על משתמש? תרשה לי לציין כמה דברים. יש פה מנהלים שמדברים בצורה כזאת חופשי בפורום.. ויותר מזה, מקללים ויורדים על הפורום ועל המשתמשים. להם כמובן לא עושים כלום(המנהלים מבינים אותי), אז למה שלי יעשו משהו? בגלל שאמרתי למישהו שהוא יצא טמבל? אגב, לא אמרת שפרשת(בגללי)? תיארתי לעצמי שתחזור.. ואני גם לא אתפלא אם גלשת דרך משתמש אחר כל הזמן הזה.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() עכשיו שאתה לא מנהל חזרתי. ![]() בכל מקרה ההנהלה מוזמנת להשתמש ברשומות המערכת לבדוק אם יש משתמש נוסף שהתחבר ע"י אחד המחשבים שלי (הכל מופיע ברשומות המחשב שלי, במידה וההנהלה יודעת להשתמש בפונקציה כמובן.), כי אין. (בניגוד אליך, הוסטס הוא לא החיים שלי.) |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
המהדורות של האטלס לא מעודכנות לשנות 2005-2006, אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר, אני גם חושב שיש שם שלטון של ראש ממשלה או נשיא.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כל דבר יכול להראות לך כל דבר , תלוי איך אתה מסתכל על זה.
אנשים כל היום יושבים ומחפשים פרשנויות בתנ"ך למצב ומגיעים לזה. כנ"ל לכל גילוי האסונות האלו התנ"ך. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
עזה זאת לא מדינה זאת רשות !יש להם ראש ממשלה ביענו ! אבל זה ראש הרשות ...
ההנהלה מפחדת מעומרי ? LOL מה הוא איזה רוצח ? כולה זמר ! OWND טל בחיית נשמה מה אתם רבים ? ועומרי די ![]() Last edited by Kuchi; 22-08-06 at 03:15.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|