|
|
|
|
# 1 |
|
חבר בקהילה
|
תשמע, ניר.
הלקוח שלך מפקיד בידיך את הסכום אותו אתה דורש בעבור שירות מלא. זה לא מאוד משנה אם מדובר בשרת משחק או כל דבר אחר. אומר לך את האמת, אני לא בטוח שללקוח שלך מאוד משנה איפה השרת שלו נמצא, הוא שילם לך את הכסף ומבחינתו אתה גם האחראי לשרת שלו ולטיפול בו - כלקוח. איני רוצה לקרוא לדבריך "תירוצים", אבל אתה זה שקבעת את המחיר וגם קיבלת את הכסף. אתה מספק בעבור 120 ש"ח שרת + תמיכה (לפי תנאי התמיכה הכתובים בתקנון החברה). אתה לקחת את הכסף, אתה תיקח גם אחריות! שני הדברים מגיעים יחדיו...! מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום, נעם. |
|
|
# 2 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 3 |
|
הוסטסניון
|
ok,
כמו שאמרתי עכשיו השרת "שלנו" לא עובד. ועוד יעבוד היום עד השעה 11.
# 4 |
|
Permanently Banned
|
עצוב לשמוע =\
ד"א לא הבנתי ממש ת'קטע עם השרתים של מי השרת הזה בעצם? |
|
|
# 5 |
|
הוסטסניון
|
התחילו להיות פה הרבה הודעות לא קשורות, בקצרה לעניין מנור צודק.
השרת שלו לא עובד , וזה זכותו לתת ביקורות על החברה, בקשר לעניין של השרתי משחק. כולם יעבדו היום בשעה 11 וכל השרתים של הפרוץ עברו לחברה אחרת, שזה כולל את מנור . בכל מקרה בשעה 11 הכל יעבוד .
# 6 | |
|
אחראי פורום
|
אי אי אי ניר, מה יהיה איתך? כמה ביקורות רעות עוד אפשר?
ציטוט:
רוצה לשמוע משהו יותר טוב ניר? אהבתי את הקטע של הפריצה..סבבה פרצו...אבל מה? פורצים לשרת? מסדרים!, שולחים אנשים לחווה לבדוק מה הבעיה, לתקן כמה שיותר מהר!. השרת שלכם נפרץ והוא למטה שבוע, רק עכשיו מסדרים? תגיד לי מה איתכם בן אדם! מראה על רמת השירות ועל האחריות שלך כלפי הלקוחות... הקיצר לא יודע מה יהיה בסוף... המשך יום נעים ומקווה שהדיון יגיע על שלומו.
|
# 7 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ניר לא מומלץ בכלל! |
|
|
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
אני לא יודע מה אתם חושבים.
אבל לי באמת אין שום דבר נגד ניר. השרת שלי קפאה שבועיים. ואז כל השרת שלו לא עבד בערך שבועיים וחצי. ואם הוא רוצה לבוא בקטע של כבוד. אז לי חודש וחצי השרת לא עובד מתוך קהילה של פול אנשים ששואלים אותי ביום מתי השרת יחזור. אני משלם לך באמת מעלו מעבר. אתה חושב שמעניין אותי באמת מה אתה עושה עכשיו? אני מתקשר אתה פאקינג רואה את השיחה שלי ואתה מנתק? אני השכרה כבר חודש שלם מתקשר ממספר חסום בשביל שיענה לי. אני אומר באמת ניר. אין לך כוח לאנשים. אל תקים חברה. וואלה תמכור אותה כבר למישהו רציני שיטפל בה. אבל אל תמשיך לפגוע בים אנשים. ניר החברה שלך לא הכי מקצועית. \\= יש יותר ממך. אתה לא יכול ככה לנתק, לסנן, להתחצף, לקלל ולנזוף על לקוח. 120 ש"ח זה באמת מעלו ומעבר. מקווה שהבנת אני כבר מת שהחברה די תסגר. כי החברה הזאת לא עושה את מה שהיא אמורה לעשות אלה רק ההפך וגרוע מכך.
# 9 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני רוצה לעזור לך קצת ![]() |
|
|
|
# 10 |
|
הוסטסניון
|
מה כל כך קשה להבין שהיתה בעייה בשרת?
רוב השרתי משחק עובדים עכשיו כמו שצריך על שרת אחר, בשרת 120 נדפק ה SSH, לי לא הייה ממש את הזמן ללכת לחווה גם בשבוע הזה היה את יום כיפור, בקיצור כמו שאמרתי השרתים של 120 יחזרו היום בשעה 11 בערך.
| תצורת הצגה | |
|
|