![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
זהב - סביבות 5 שנים .
אין בעיה בכלל .
# 32 |
חבר וותיק
|
הייתי עכשיו עם איזה מעיין בטלפון בשירות לקוחות של 012.
יש להם מזל שהשיחה חינם כי ה**** חפרה לי בשכל 53 דקות. לא רוצים לתת זיכוי ה**** . |
![]() |
![]() |
# 33 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
התמיכה אצלהם 10 התקשרתי אליהם מעל ל 20 פעם לקבל תמיכה. יש אומנם חסרון קטן - צריך להמתין בין 10-15 דקות עד שיענו , במיוחד אם יש עומס, בכל מקרה יש את השיחת חינם ![]() אממ בקשר לתגובה של העומס.. נכון - גם לי זה קרה , בת"א , היה להם עומס ולא היה אפשרות להתחבר לאינטרנט , יכול לקרות בכל חברה - התקשרתי אמרו לי יש בעיה כללית וזה יסודר בלילה ואז הם סידרו .. בכל מקרה אף חברה לא מושלמת ובכל חברה יש בעיות. אני מבזק מרוצה .
![]() |
# 34 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לא אינטרנט רשתי שהם התקינו, אלא פשוט אינטרנט ורשת...לא יודע איך זה אצלך. לי אין בעיות, כרגע אני עם ראוטר שאליו מתחבר המודם, אבל גם כשהייתה לי רשת ממחשב למחשב (ובאחד מהם מודם) הכל היה טוב... |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
לי יש את הראוטר (או בשמו הישראלי והמעפן נתב) של בזק , יקר בטירוף.
אבל איכותי. רק תשתית של בזק , עם זה אני יישאר ! בזק זה לא נזק ! ועכשיו , משימה לבעלי הראוטרים (נתב , בעעע) . הסתכלו על הקופסא המחוברת למחשב בעשרות אלפי כבלים, תגידו, נתב נתב נתב נתב לא עושה לכם את זה אה ? נו טוב , לפחות אני לא היחיד. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בזק מיבאים ומשווקים נתבים של חברות שונות. |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הוא בטח מתכוון לנתב המופץ של רשת WOWNET - נתב ה-2wire...
אחלה נתב - מרוצה ממנו מעל הראש, אחלה ממשק ווב. |
![]() |
![]() |
# 38 |
Permanently Banned
|
בקיצור אין חברה ממש ממש טובה כי כל אחד
והדברים שהוא רוצה בדוגרי תחשבו כל חברה לא יכולה להתאים לפי כל אחד,נכון או לא? אחד רוצה ככה והשני רוצה ככה אז תחשבו קצת... |
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי עם בזק בינלאומי, 013, נטוויז'ן, ו-012 על הפנים! בתמיכה, במהירות, ביציבות (Uptime כשהאינרנט לא מתחיל להתנתק מעצמו כל 3 שניות).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|